2821
2789
عنوان

رژیم فستینگ

238 بازدید | 11 پست

سلام 

من همش می‌خوام این رژیم رو بگیرم ولی میترسم ریزش مو بگیرم چون برای موهام که خیلی کم پشت شده دارم دارم میخورم زیر نظر پزشک 

کسایی که این رژیم رو گرفتید ریزش مو گرفتید ؟

من اگر کافر و بی دین و خرابم به تو چه! من اگر مست می و شرب و شرابم به تو چه... تو اگر مستعد نوحه و آهی چه به من... من اگر عاشق سنتور و ربابم به تو چه، تو اگر غرق نمازی چه کسی گفت چرا!من اگر وقت اذان غرقه به خوابم به تو چه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه هیچ مشکلی پیش نیومد برام

چقدر باهاش کم کردید 

من اگر کافر و بی دین و خرابم به تو چه! من اگر مست می و شرب و شرابم به تو چه... تو اگر مستعد نوحه و آهی چه به من... من اگر عاشق سنتور و ربابم به تو چه، تو اگر غرق نمازی چه کسی گفت چرا!من اگر وقت اذان غرقه به خوابم به تو چه...

من از فردا میخوام بگیرم قبلا که گرفتم مشکلی نداشتم

قبلا که گرفتید چقدر کم کردید تو چه مدت

رژیم فستینگ، با وجود فواید بالقوه‌ای همچون کاهش وزن و بهبود متابولیسم، می‌تواند عوارض جانبی نیز داشته باشد. برخی از مضرات این رژیم عبارتند از اختلالات خوردن، مشکلات گوارشی، تغییرات خلقی، و کمبود انرژی. همچنین، رژیم فستینگ می‌تواند بر ورزشکاران تأثیر منفی بگذارد و احتمال بروز خستگی و افت عملکرد را افزایش دهد. 
مضرات اصلی رژیم فستینگ:
  • اختلالات خوردن:
    محدودیت‌های غذایی در رژیم فستینگ، به ویژه در بازه‌های طولانی، می‌تواند منجر به ایجاد الگوهای غذایی ناسالم، پرخوری عصبی، و آنورکسیا شود. 
  • مشکلات گوارشی:
    نوسانات سطح قند خون و کمبود مواد مغذی در رژیم فستینگ، می‌تواند باعث مشکلات گوارشی مانند یبوست، اسهال، نفخ، و سوء هاضمه شود. 
  • تغییرات خلقی:
    رژیم فستینگ می‌تواند باعث تحریک‌پذیری، اضطراب، افسردگی و سایر تغییرات خلقی شود. 
  • کمبود انرژی:
    کاهش کالری دریافتی در رژیم فستینگ، می‌تواند باعث خستگی، بی‌حالی و کاهش تمرکز شود. 
  • تأثیر بر ورزشکاران:
    رژیم فستینگ می‌تواند عملکرد ورزشکاران را کاهش داده و احتمال بروز خستگی و افت عملکرد را افزایش دهد. 
نکات مهم:

آهای توی نره خر بی ناموس لاشی که سواد هم نداری و نمیبینی نوشتم متاهل و درخواست دوستی میدی .من مثل خواهر و مادرت خیابونی نیستم .تو رو فقط یه زنا زاده میدونم و بس .حالا هی درخواست دوستی بده همون کاری که برای مادر و خواهرت تو خیابون درخواست میدن ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹

ریزش مو از گرسنگی نمیاد از کمبود مواد مغذی میاد

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

نکات مهم:
  • رژیم فستینگ را نباید بدون مشورت با پزشک یا متخصص تغذیه شروع کرد. 
  • افرادی که سابقه مشکلات روانی مرتبط با غذا دارند، باید از رژیم فستینگ اجتناب کنند. 
  • در حین رژیم فستینگ، مصرف غذاهای مقوی و مفید برای حفظ سلامت بدن ضروری است. 
  • اگر در حین رژیم فستینگ علائم غیرعادی مانند سردرد، سرگیجه، یا مشکلات گوارشی را تجربه کردید، باید با پزشک مشورت کنید. 

آهای توی نره خر بی ناموس لاشی که سواد هم نداری و نمیبینی نوشتم متاهل و درخواست دوستی میدی .من مثل خواهر و مادرت خیابونی نیستم .تو رو فقط یه زنا زاده میدونم و بس .حالا هی درخواست دوستی بده همون کاری که برای مادر و خواهرت تو خیابون درخواست میدن ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹

چقدر باهاش کم کردید

من یک بازه زمانی شاید ده کیلو و برای تثبیت وزنم میگیرم معمولا

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز