2777
2789
عنوان

پس دادن طلا به نامزد

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 77 پست
قول و قرار ازدواج گذاشتی باهاش؟؟

نه خب فعلا که دوستیم 

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا همچین آدمایی گند میزنن به اعتماد طرف مقابل که دیگه نمیتونن کسیو وارد زندگیشون کنن قبل از اینکه ...

خب من قبل کنکورم با ایشون دوست بودم. چه میدونستم دندون قبول مبشم

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم
نه خب فعلا که دوستیم

جو گیر نشی بگی اُکی و...

تا ۳۰ سالگی فقط باید مجردی کنی شوهر همیشه هست

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
نه مامانم منظورش از زحمت اینه که زحمت کشیده و میگه خودت کلی دهنت سرویس شده تا درس خوندی و قبول شدی ، ...

خب کات کن دیگه با کسی هم وارد رابطه نشو 

جوون مردم بازیچه شما و مامانت نیست که 

از اول برو دنبال آدمی که مامانت تایید می کنه نه این مدلی 

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
البته میشه اینو هم در نظر گرفت که اولش نمیدونستن بعد تو دوره آشنایی به این نتیجه رسیدن

بحث اخلاقیات رو میشه در نظر گرفت اما گاهی میبینی طرف از همون اول میدونه که هیچجوره خانوادش با همچین شخصی کنار نمیان اما خود خواهانه اون رابطه رو ادامه میده تهشم خیلی راحت میگه پدرم قبول نمیکنه اگه واقعا نظر پدرت مهم بود چرا خودت انتخاب کردی مینشستی خونه پدرت انتخاب می‌کرد من دیدم همچین موردی که میگم

همین دیگه مامانم از الان میگه خواستگار بهتر بیاد این قبلی کنسله ،و فکر میکنه اگه کادو و پولی وسط نبا ...

شما خودت بشین دو دوتا چهارتا کن

فقط احساسی تصمیم نگیر منطق رو هم در نظر بگیر ببین میخوای چیکار کنی

اگه حالا این ارتباط نشد و خواستگار دیگه‌ای هم اومد خب تو همون زمان خواستگاری دیگه شغل و وضعیت تحصیلیش مشخصه دیگه همونموقع به این چیزا فکر کن اگه با معیارهات یکی نیست نه وقت و انرژی خودتو بگیر نه طرف مقابل رو

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
ببین اگه دوسش داری و وضعشم خوبه سر یه دلیل مزخرف به هم نزن راجب اخلاقش بیشتر باهاش بیرون برو با اخلا ...

همین دیگه ،مامان توقع داره یه دکتر خوشگل و خوشتیپ و پولدار و خوش اخلاق پیدا کنم

از طرفی منم ایشونو میشناسم خیلی وقته و یسری رفتارای بدی داشتن که کنار گذاشتن و الان اخلاقشون خوبه ۷۰ درصد ولی من میترسم که باز اخلاق بدش رو تکرار کنه ،از طرف دیگه ایشون معیارهای ظاهری منو داره ولی خب خانوادش در حد خانواده من نیست از لحاظ فرهنگی تفاوت داریم یکم 

شما الان ارتباط رو تموم نکنی کادو رو پس بدی هم خب معنای همون تموم شدن ارتباط از سمت شما رو داره

خب آخه پس به چه دلیلی باید کادو رو پس بدی؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
نه صرفا میدونه مادرم که با این شخص تو رابطه هستم برای شناخت همین

اینجوری که نامزد محسوب نمیشه پسره خوبیه دوست داره خیانت نکرده کادو میگیره وضعش خوبه پس چرا بهم بزنی اصن به چه دلیل میخوای بهش بگی بیا کات کنیم؟ 

اینجور که گفتی مادرت با اصل این قضیه مخالفه و وقتی که مخالفه باید ارتباطی نباشه نه صرفا فقط کادوهاشو ...

مامانم میگه حالا اینم باشه اگه چیزی پیدا نکردی همینو بچسب،خب اینم اشتباهه دیگه 

خب من قبل کنکورم با ایشون دوست بودم. چه میدونستم دندون قبول مبشم

دیدی پس  بازم نظرت عوض خواهد شد بنظرم اونی بازیچه خودت نکن و بیخیالش شو چون آسیب میبینه یعنی چی مگه قراره تا در زندگی به موفقیتی می‌رسیم بیخیال قبلی بشیم  این احتمالو بده ازدواج کردی یعنی بخاطر اینکه قبول شدی بیخیال شوهرت میشی

مامانت حرف درستی نمیزنهباید تکلیفت مشخص کنییا میخوای یا نمیخوایاگر میخوای درست باهاش باش نه نیمکت ذخ ...

درسته حرفتون

با عرض معذرت مادرتون یک آدم پست و لجن تشریف داره که مردم بازیچه دستشن

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

چه طرز فکری داره مامانت انگار کفش میخوای انتخاب کنی 😐

عاشقانه ترین آهنگایی که دارم، ویساته