2777
2789
عنوان

احساس پوچی

88 بازدید | 7 پست

سلام احساسات خیلی بدی دارم با خودم درگیرم،حوصله هیچکس و هیچکاری رو ندارم،همش دلم گرفته از زندگی لذتی نمی‌برم ،خیلی احساس تنهایی میکنم با وجود شوهرم،کل احساس صمیمیت بینمون از بین رفته نمیتونم کنارش ی زندگی نرمال داشته باشم،خودم شاغلم دلی اون بیکاره بخاطر کمرش دوسالی هس کارو گذاشته کنار ،برا بچه هم مشکل داره ،قبلا هم خیلی دلم شکسته الان دیگه محبت هم میکنه ب دلم نمیشینه و موندم ک باید چیکار کنم، حتی تنم نسیت ب لمسش حساس شده و احساس خیلی بدی بهم دست میده انگار ک ی غریبه ب زور بهم دس زده،بریدم از زندگی واقعا ،درخواست طلاق هم دادم سری اول ک وقت دادگاه دادن نرفتم گفتم چن ماه وقت بدم شاید حال زندگیمون بهتر شه ولی نمیشه ،انگار این زندگی تموم شده ما ول معطلی.

حالا هرچی زنگ میزنم میگن خودمون اطلاع میدیم ،الان کسی هم بدونه باید چیکار کنم ک دوباره وقت دادگاه بدن،باید ازکجا پیگیری کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همین الان به شوهرم گفتم چرا هرچی باهات حرف میزنم حداقل ی کلام اره یا نه نمیگی بفهمم حواست بهمه،گفت تو خیلی حرف میزنی من میام یساعت استراحت کنم نمیتونم جواب حرفای بی سروته تورو بدم ادم اگه انقد در طول روز حرف بزنه ک مغزش میپوکه😊در حالی ک من نسبت ب هم سنام از اول ی دختری بودم سرم تو لاک خودم بود و اونو تنها رفیقم میدونستم…تصورم از ازدواج این نبود چون اونم اوایل اینی نبود ک الان هست،ولی زندگی خودتو با کسی مقایسه نکن همه از درون داغونن

منِ او🌹🍃
همین الان به شوهرم گفتم چرا هرچی باهات حرف میزنم حداقل ی کلام اره یا نه نمیگی بفهمم حواست بهمه،گفت ت ...

مردا واسه زنشون بی حوصله ترین گو ه اخلاق ترینن

اون بیرون با همه خوووش اخلاق

مشکل از خودته حو باید تغییر کنی دنیا به این زیبایی حیف نیست ناراحت باشی

چطوری مشکل از خودمه وقتی بهم میگه چ گهی بودی اومدی تو زندگیم چجوری باید روحیم خوب باشه