2777
2789
عنوان

عقاید پسرا

119 بازدید | 22 پست

امروز چون حوصلم سر رفته بود و بیکار بودم رفتم تو گروه دوستم که چت کنم.چند تا پسر اونجا بودن داشتیم حرف میزدیم که بحث یهو رسید به ظرف شستن.منم برگشتم گفتم داداشم خونه ظرف میشوره.همه پسرا ریختن سر من که داداش تو کو...هستش و انواع و اقسام متلک هارو گفتن:/مگه ظرف شستن جنسیت داره اصلا؟

هر چقدر بیشتر میرم جلو از مردا بیشتر بدم میاد.شما هم مثل من هستید؟البته مرد خوبم هست ولی خب خیلی کمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم شخصا  کاری نمیکنم کسی که منو بگیره باید یا کاری باشه یا خدمتکار بگیره😂😂😂😂وگرنه خونه مامانم میمونم

&اینم امضام @اینم اثر انگشتم حالا برو اموالمو تصرف کن.😒

قطعا اونا آدمای سالمی نیستن

جدا از اون نباید به حرف مردم گوش کنی البته اونا کلا جز مردم عادی حساب نمیشن 

کار درستو میکنی میگن قصدش ریاست

کاری هم نکنی میگن قلبش سیاست

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

من خودم شخصا کاری نمیکنم کسی که منو بگیره باید یا کاری باشه یا خدمتکار بگیره😂😂😂😂وگرنه خونه ماما ...

😂😂حالا من بدم نمیاد کار کنم ولی از این عقاید ها بدم میاد.دیگه ظرف شستن یا غذا پختن که جنسیتی نیست همش میگن تو زنی باید تو انجام بدی

قطعا اونا آدمای سالمی نیستنجدا از اون نباید به حرف مردم گوش کنی البته اونا کلا جز مردم عادی حساب نمی ...

نه گوش نمیدم واقعا.ولی برام سواله چرا پسرا اینطوری هستن🤦🏼‍♀️

😂😂حالا من بدم نمیاد کار کنم ولی از این عقاید ها بدم میاد.دیگه ظرف شستن یا غذا پختن که جنسیتی نیست ...

ببخشیدا ولی گوه مییخورن عوضی مگه ما رو خریدن

&اینم امضام @اینم اثر انگشتم حالا برو اموالمو تصرف کن.😒