2777
2789
مهندسی ها اکثرشون بیکارن برم مهندسی یه لیسانس بگیرم برم کار آزاد دیگه اون مدرکم به چه درد میخوره

مهندسی نفت و مکانیک خوبه

اخه تو فامیل ما هرکی این دو رشته رو خونده الان حقوق نزدیک ب ۶۰ ۷۰تومنو دست کم دارع

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلمی برا مرد درامد انچنانی ندارهبرا خانوما بهتره

حداقل همین کارو دارن با حقوق پایین با این ترازی که ایشون اوردن قطعا مهندسی دانشگاه های تهران و شهرای بزرگ نمیارن... مهندسی های شهرهای بزرگ هم همه بیکارن چه برسه بقیه جاها 

تو این کشور در حال حاضر بازار هیچ رشته ای به اندازه مهندسی داغون نیست مگه اینکه بری

دانشگاه شهید رجایی اگه قبول بشه علاوه بر مدرک معلمی مدرک مهندسی هم میدن بعد از فارغ التحصیلی

اره دقیقا اینم خوبه

اسی تو دفترچه اینا هم بود ی مشورت بگیر از کسی ک میدونه اگ خوبه برو همینارو

حداقل همین کارو دارن با حقوق پایین با این ترازی که ایشون اوردن قطعا مهندسی دانشگاه های تهران و شهرای ...

الان تو دفترچه انتخاب رشته فرهنگیان معندسیو اضافه کردن

اونو گفتم براشون

احتمال قبولیت هست

بازم بستگی به ظرفیت شهرت داره

اگه میشه بیا تاپیک منم نظر بده

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

ببخشید ولی کمه ترازتون

تراز ۴۷۷۹ کنکور فرهنگیان اعتراض زدم 

احتمال هست فرجی بشه و مجاز شم؟

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

ممنونم

من تجربیم خودمم میخوام انتخاب رشته کنم ایشالا قبول بشم

ولی رشته ریاضی معمولا راحت تره چون تعداد داوطلبان کمتره

الان شهر ما واسه هر رشته حداکثر 2 نفر میخاد بیشتریا 1 نفر

شما میگی 5 نفر خواسته 

به نظرم شانسش هست 

ببخشید ولی کمه ترازتون

میدونم کمه تراز ولی ریاضی هست رشتم تو شهر ما ۵نفر معلم مرد میخوان و بچه های ما اکثرشون دنبال مهندسی هستن کلا حدود 45تا داوطلب پسر داشته شهرمون تو رشته ریاضی منظقه سه هستم

تراز ۴۷۷۹ کنکور فرهنگیان اعتراض زدم احتمال هست فرجی بشه و مجاز شم؟

ایشالا که بشه 

ولی به نظرم خودتو اذیت نکن و انقدر درگیرش نباش 

تمرکز کن رو امتحان نهایی و کنکور تیر 

اون فرصتم نسوزه

اگر هدفت فرهنگیان بوده و هست و برات مهمه حتما فرهنگیان بری دیگه باید بمونه سال بعد