برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
راست میگه اسی. من تازه عروسی کردم و اومدم سمت خانواده شوهر توی نگاه اول فقط قیافم رو آنالیز میکنن نظرمیدن و باشوهرم مقایسه میکنن اصلا به چیزای دیگه هیچ اهمیتی نمیدن
مردها از همون اولِ شکل گیری تمدن به خاطر قدرت فیزیکیشون زن رو به بردگی کشیدن. اگه تاریخ رو بخونیم میبینیم اکثر زن ها برای زنده موندن باید زیر یوغ مردا میرفتن.
مردا به طور کل بیرحم تر هم هستن
درخواست دوستی قبول نمیشه. وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"... وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"... وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...
چون خودشو ب دردسر میندازه بخاطر مردا کلی عمل و ارایش و تیپ ای زننده (حالا یکی واقعا قیافش ی نقصی داره اوکه عمل کنه )ولی واقعا دخترا هرکاری میکنن ک پسرا بیفتن دنبالشون ی واقعیته انگاری روح شون اینجوری ارضا میشه
اگ تو خونه ب خودش تیپشو میزد بیرون مرتب و با وقار میرفت مردا هم حساب کار میمد دستشون میفهمیدن شخصیت ی خانم ب چیزای مهم تریه
وقتی ما خانما دائم در حال تزریق ژل و فیلم و عمل بینی و گونه جراحی زیبایی و پیکر تراشی و لیفت سینه و .....هزارتا کار دیگه هستیم به این تفکر داریم دامن می زنیم و واقعا متاسفانه ارزش زن شده به قیافش
این باور ذهن شماسادمای این مدلی رو جذب می کنی این باور شکنجه گرو بذار کنار و ادم های بهتر ببین
شما تصویر کلی تاریخ رو ببین. در تمام ادیان روی بدن و چهره ی زنان تاکید دارن. توی غرب هم برای تبلیغات زن در و داف میارن جلو دوربین
درخواست دوستی قبول نمیشه. وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"... وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"... وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...