2777
2789
عنوان

برداشتتون چیه

106 بازدید | 16 پست

خواهش میکنم نظرتون رو بگید

افرادی با سخن چینی و دروغ و بدگویی اذیتم کردن ، درنهایتم بعد از ۲ سال به ستوه اومدم و واکنشی نشون دادم که شد بهانه ای و آبروم رو بردن
من هم خیلی دلم شکسته بود ، قرآن باز کردم برا حالم که همه چی درست میشه یا نه صفحه ۳۵۱ اومد ، میشه لطفا بگید برداشتتون چیه؟ آخه استخاره این صفحه بده ولی متنش به تهمتی که به من زدن میخوره

ترجمه ص ۳۵۱ قرآن:

- همانا کسانی‌ ‌که‌ ‌آن‌ تهمت‌ عظیم‌ ‌را‌ [‌در‌ باره‌ی‌ یکی‌ ‌از‌ زنان‌ پیامبر] ‌به‌ میان‌ آوردند، دسته‌ای‌ ‌از‌ ‌شما‌ بودند ‌آن‌ تهمت‌ ‌را‌ ‌برای‌ ‌خود‌ شرّ مپندارید، بلکه‌ ‌آن‌ ‌برای‌ ‌شما‌ خیر و مصلحت‌ ‌است‌ ‌بر‌ عهده‌ی‌ ‌هر‌ فردی‌ ‌از‌ ‌آنها‌ سهمی‌ ‌از‌ گناه‌ ‌است‌، و ‌آن‌ ‌که‌ بخش‌ عمده‌ی‌ ‌آن‌ دروغ‌سازی‌ ‌را‌ ‌بر‌ عهده‌ داشته‌ عذابی‌ بزرگ‌ دارد

12 - چرا هنگامی‌ ‌که‌ ‌آن‌ [تهمت‌] ‌را‌ شنیدید، مردان‌ و زنان‌ مؤمن‌ نسبت‌ ‌به‌ خودشان‌ گمان‌ نیک‌ نبردند و نگفتند: ‌این‌ تهمتی‌ آشکار ‌است‌!

13 - چرا ‌بر‌ ‌آن‌ [ادعا] چهار شاهد نیاوردند! ‌پس‌ حالا ‌که‌ شاهدان‌ ‌را‌ نیاوردند، اینان‌ ‌خود‌ ‌در‌ پیشگاه‌ ‌خدا‌ دروغگویند

14 - و ‌اگر‌ فضل‌ ‌خدا‌ و رحمتش‌ ‌در‌ دنیا و آخرت‌ شامل‌ ‌شما‌ نمی‌شد، قطعا ‌به‌ [سزای‌] بهتانی‌ ‌که‌ وارد ‌آن‌ شدید، ‌به‌ ‌شما‌ عذابی‌ بزرگ‌ می‌رسید

15 - آن‌گاه‌ ‌که‌ ‌آن‌ [بهتان‌] ‌را‌ ‌از‌ زبان‌ یکدیگر می‌گرفتید و خبری‌ ‌را‌ ‌که‌ بدان‌ علم‌ نداشتید، دهان‌ ‌به‌ دهان‌ می‌گفتید و می‌پنداشتید ‌که‌ کاری‌ کوچک‌ و ساده‌ ‌است‌، ‌در‌ حالی‌ ‌که‌ ‌آن‌ [امر] نزد ‌خدا‌ بسی‌ بزرگ‌ ‌بود‌

16 - و [گر نه‌] چرا وقتی‌ ‌آن‌ ‌را‌ شنیدید نگفتید: ‌ما ‌را‌ نشاید ‌که‌ ‌در‌ ‌این‌ باره‌ سخن‌ گوییم‌، [خداوندا] منزهی‌ تو، ‌این‌ تهمتی‌ بزرگ‌ ‌است‌!

17 - ‌خدا‌ ‌شما‌ ‌را‌ اندرز می‌دهد ‌که‌ دیگر هیچ‌گاه‌، نظیر ‌آن‌ ‌را‌ تکرار نکنید ‌اگر‌ مؤمنید

18 - و ‌خدا‌ ‌برای‌ ‌شما‌ آیات‌ ‌را‌ بیان‌ می‌کند و خدای‌ دانای‌ حکیم‌ ‌است‌

19 - کسانی‌ ‌که‌ دوست‌ دارند زشتکاری‌ ‌در‌ حق‌ مؤمنان‌ شایع‌ شود، ‌برای‌ ‌آنها‌ ‌در‌ دنیا و آخرت‌ عذابی‌ پردرد خواهد ‌بود‌، و ‌خدا‌ می‌داند و ‌شما‌ نمی‌دانید

20 - و ‌اگر‌ فضل‌ و رحمت‌ ‌خدا‌ ‌بر‌ ‌شما‌ نبود، و ‌این‌ ‌که‌ ‌خدا‌ رئوف‌ و مهربان‌ ‌است‌ [هلاک‌ می‌شدید]

تعداد رای : 4
نظرسنجی
اینکه استخاره این صفحه بده یعنی چیزی درست نمیشه
0
0%
اینکه خدا داره درمورد اونایی که بهم تهمت زدن میگه که به سزای عملشون می
3
75%
نظری ندارید
1
25%

بهرحال هر کسی کارمای خودشو پس می ده

اما بازم از حق خودت دفاع کن

در مورد استخاره نظری ندارم ولی جالبه 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

چرا میگی استخاره بده؟

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تفسیر قران بلد نیستم 

ولی اونی که ناراحتت کرده رو بسپار بخدا مطمان باش کسی که تهمت میزنه حتما خودش خطایی بزرگتر داشته که میخاد دیگران رو بد نام کنه

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

چرا میگی استخاره بده؟

خیلی جالبه دقیقا صفحه مربوط به مشکل شما اومده و میگه  ‌آن‌ تهمت‌ ‌را‌ ‌برای‌ ‌خود‌ شرّ مپندارید، بلکه‌ ‌آن‌ ‌برای‌ ‌شما‌ خیر و مصلحت‌ ‌است‌ ‌،  این یعنی فکر نکن این تهمتا برات شر وبدی یه همراه داره بلکه برات مصلحتی داره ، این برداشت منه

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

چقدر اذیت بودی که بعد از دوسال هنوز کینه تو دلت زنده یود 

برای منم پیش اومده از همون یه نفر بارها ضربه خوردم دیگه رابطه رو قطع کردم و هیچی نگفتم  خیلی ناراحتم که دفاع نکردم ولی ممکن بود موقع دفاع بی حرمتی پیش بیاد و دوباره کاسه کوزه ها رو سر خودم شکسته بشه 

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

چقدر اذیت بودی که بعد از دوسال هنوز کینه تو دلت زنده یود برای منم پیش اومده از همون یه نفر بارها ضرب ...

نه دو سال اذیتم کردن که ۳ هفته پیش به ستوه اومدم واکنشی نشون دادم و همون کردم بهانه و به همه حرفاشون دامن زدن و تهمت زدن و بدگویی ام رو کردن

واکنون بدی نشون دادم و پشیمونم واقعا

خب خسته شده بودی 

مگه چقد میتونستی تحمل کنی 

کاش بیشتر توضیح بدی 

از اقوام درجه یک هستن؟

2790
2778
2791
2779
2792