2777
2789
عنوان

عمل دماغ

1339 بازدید | 11 پست

موندم عمل کنم یا نه؟؟ بینی ام استخوانی هستش دوست دارم عمل کنم ولی هم از عمل میترسم و هم اینکه ممکنه خوب در نیاد

چون میگن عمل دماغ شانسی هستش . دونفر از بستگان پیش یه دکتر عمل کردن واسه یکی خوب شده ولی واسه دیگر افتضاح

کمکم کنین چیکارکنم؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی داره به دکتری که انتخاب میکنی و هزینه آیی که میپردازی و اینکه نمونه کار دکتر رو ببینی یه مدت دنبال کنی 

من ببینیم از همه لحاظ عالیه عالیه ولی نیم رخم صاف صاف نیس 

قوز نداره هااا ولی یجوریه ندوستش 

هزینه اش بدستم بیاد حتما عمل میکنم

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

بستگی داره به دکتری که انتخاب میکنی و هزینه آیی که میپردازی و اینکه نمونه کار دکتر رو ببینی یه مدت د ...

بعد کدوم دکتر رو انتخاب کردین شما؟

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بعد کدوم دکتر رو انتخاب کردین شما؟

گفتم که هزینش رو ندارم که دنبال دکترش برم 

چندسال دیگه. ان شاالله 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

منم بینیم استخونی بود تقریبا از وقتی ۱۵ سالمه درگیر بودم عمل بکنم یا نه بالاخره عمل کردم. یه قوز ریز داشت سرشم افتاده بود و الان خیلی راضیم ازینکه اینکارو کردم. دکتر خوب کم‌ریسک بری هیچی نمیشه