2777
2789
عنوان

من زن ستیزم

100 بازدید | 7 پست

چرا تا یکی از یه زن انتقاد میکنه بهش میگید زن ستیز ینی وقتی یه زن ادم بدی باشه نباید حرفی راجبش زد

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

حق رو نباید جنسیتی کرد 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

زن ستیز ها معمولا در مواجه با مواردی مثل خیانت مزاحمت های خیابانی و تجاوز باقی امور مربوط به زن و مرد

تنها چیزیکه میگن اینه که مقصر خانوم بوده... و اگر فلان طور میبود این خانوم بهش اسیبی نمیرسید!

در حالیکه تو اکثر این موارد مقصر صد در صد اقا هست به گناه اون اقا هیچ توجهی نمیکنن و چیزی ازش نمیگن

درواقع انگشت اشاره شون فقط سمت زن هست

بعضیا خیلی افراطی و خشک مغز هستن، الان بگی یه زن هر‌ ز ه دیدم داشت چکار میکرد ، میان میگن خجالت بکش درمورد هم جنست اینطور نگو،  بعد تو تاپیک دیگه به همون کاربر همجنس حمله میکنن بخاطر اعتقاداتش😂 

ایهاالناس تا حالا نقشه های جهان رو که استعمارگرا به دنیا نشون میدادن و تو کتابا تدریس میشده دروغ بووووودده، خب الان چرا یه عده باید این واقعیت رو گزارش بزنن؟ چرا باید از این تاپیک بترسن؟ از فریب مردم چی نصیبشون میشه؟ نی نی یار باید اینا رو از آی پی قطع کاربری کنه کلا. صد وطن فروش در خون بغلتد ، گم نگردد سگ هلال احمری🥲❤️ لئوی وفادار به وطن🥰

بعضیا خیلی افراطی و خشک مغز هستن، الان بگی یه زن هر‌ ز ه دیدم داشت چکار میکرد ، میان میگن خجالت بکش ...

منم حرفم همینه زن میتونه ادم بدی باشه دلیل نمیشه چون همکنسه همه جا دفاع کنیم 

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚