2777
2789

خب بارداری دیگه وقتی پنج هفته نشدی.

اقدام داشتی

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه جلوگیری داشتم اصلا قصد بارداری ندارم

شایدناخواسته شدی؟ حب ازمایش بده. کیست اصلا مثبت نمیکنه. دیدم نوشتی دوتا بچه داری. 

میخایی چیکازکنی؟ نندازیش اگه بودی. گناه داره

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

خب بارداری دیگه وقتی پنج هفته نشدی.اقدام داشتی

می‌خوام بدونم مشکلاتی مثل تنبلی یا پلی کیست ممکنه باعث این اتفاق بشه چون پریود نامنظم و موهای ضخیم چانه دارم

می‌خوام بدونم مشکلاتی مثل تنبلی یا پلی کیست ممکنه باعث این اتفاق بشه چون پریود نامنظم و موهای ضخیم چ ...

نه بابا منم تنبلی دارم موهای ضخیم صورت هیچوقن تاحالا بی بی چکم الکی مثبت نشذه

شایدناخواسته شدی؟ حب ازمایش بده. کیست اصلا مثبت نمیکنه. دیدم نوشتی دوتا بچه داری. میخایی چیکازکنی؟ ن ...

نمیدونم فعلا وقت سونوگرافی گرفتم برای یکشنبه 

فقط امیدوارم باردار نباشم یا بارداری کاذب باشه 

نمیدونم فعلا وقت سونوگرافی گرفتم برای یکشنبه فقط امیدوارم باردار نباشم یا بارداری کاذب باشه

بچه هات دختز وپسرن؟

خواهش میکنم نندازیا گناه داره. جون یه ادمه...

نه بابا منم تنبلی دارم موهای ضخیم صورت هیچوقن تاحالا بی بی چکم الکی مثبت نشذه

آخه یکی دو ماهی رازیانه مصرف کردم احتمال نداره اون هورمونامو بهم ریخته باشه ؟

آخه یکی دو ماهی رازیانه مصرف کردم احتمال نداره اون هورمونامو بهم ریخته باشه ؟

نه بابا منم رازیانه سه ماه مصرف میکردم ولی بی بی چک مثبت نشذه بود.منم موهای صورت دارم شذید. حالا ان شالله هرچی خیره

خدایا منی ک منتظرم 🥺🥺🥲

الهی. چند وقته اقدامی؟ ان شالله دامنت سبز بشه هرچه زودتر

بله دختر و پسر هستند فقط امیدوارم باردار نباشم

اخی ماشالله دوتاشم داری. حقم داری نخوایی.

ولی گناه داره نندازیا..خدا خودش کمک میکنه