2821
2789
عنوان

اسم شخصیت

90 بازدید | 9 پست

اسم شخصیت های مورد علاقتون‌(چ فیلم چ کتاب و...)چیه؟

و دلیل علاقتون‌ بهش؟

خودم 

فیلم»آقای دارسی و الیزابت بنت فیلم غرور و تعصب

(بخاطر معیار های خاصشون و سطحی فکر نکردن)

کتاب» (کتاب برادران کارامازوف.شخصیت‌ ایوان،بخاطر تفکراتش )(و شخصت مرد کتاب شب های روشن،بخاطر اینکه مو به مو شبیه خودمه زندگیش)

منم همه اینا که گفتی رو دوست داشتم 

مخصوصا مستر دارسی 🥰

و شاهزاده آندره جنگ و صلح

و برادر ناتنی له‌وین در آنا کارنینا

رییس‌جمهور دومینیکن در سور بز 

یوسف در سووشون

در کل آدمهای باعزت نفس و باهوش برام جذابند

هولدن کالفید ناطور دشت رو هم دوست داشتم هر چند خل و چل و رو اعصاب بود 😁

از غرور و تعصب حرف زدم،اولین جواب از کایرانایتلی شد😅

عالیه ن☺️

راجب رئیس جمهور دومینیکن(رافائل تروخیو)تو کتابای سیاسی خوندم،این‌ کتابی ک گفتید رو نخوندم،کنجکاو شدم دلیل جذابیتشو؟🤔

ناطور دشت رو نخوندم متاسفانه..

دقیقا..بنظر منم هوش مهم ترین عامل جذابیت.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

از غرور و تعصب حرف زدم،اولین جواب از کایرانایتلی شد😅 عالیه ن☺️راجب رئیس جمهور دومینیکن(رافائل تروخی ...

اصلا از بعد از غرور و تعصب بود که از کیرا نایتلی خوشم اومد😍

سور بز از بهترین کتابهای ماریو بارگاس یوساست، ماجرای واقعی ترور تروخیو رو روایت می‌کنه. اون شخصیتی که گفتم هم واقعیه، نمی‌دونم در واقعیت چه جوری بوده اما در کتاب یوسا یک آدم سالم از نظر روحی و اخلاقیه وسط کلی دزد و تبهکار حکومتی. تا قبل از کشته شدن تروخیو کسی جدیش نمی‌گرفت، یک مقام تشریفاتی بود فقط، اما بعد از مرگ دیکتاتور در حالی که باز هم کسی جدیش نمیگرفت چنان با مهارت و هوشمندانه اوضاع رو در دست گرفت و کشورش رو از خطرات داخلی و خارجی نجات داد که کارش شبیه شعبده‌بازی بود. حالا تو خود کتاب هم کاراکتر چندان مهمی نیست اما در ذهن من به خاطر همین هوش و آرامشش پررنگتر از بقیه‌ست

اصلا از بعد از غرور و تعصب بود که از کیرا نایتلی خوشم اومد😍 سور بز از بهترین کتابهای ماریو بارگاس ی ...

تو همه فیلما عالیه،انگار فقط ساخته شده واسه فیلم کلاسیک..غرور و تعصب بهترین فیلمیه ک‌ دیدم،چون خلاف اکثر فیلما، پایان مثبتی داشت حس و حال خوبی داد بهم.(تو اولین فرصت رمانشو باید بخونم)...تازگیا ازش فیلم تاوان رو دیدم. تو فیلم آناکارنینا هم بازی کرده حتما باید نگا‌ کنم.

آهان.ممنونم‌ بابت توضیح.تو دنیای سیاست ک جز دیکتاتور های معروف و واسه ملت خودش مسلما منفور بود،پس همون هوش باعث جذابیت برات...بنظر منم زندگی آدمایی ک از طبقه پایین به بالاترین جایگاه کشور میرسن،میتونه جالب باشه.شاید عجب باشه برات ولی دوس داشتم با استالین جلسه روانکاوی برگزار میکردم😅اون سرسختیش و برخی از اتفاقاتی ک تو سن پایین براش رخ میده،برام جالبش کرده.میخوام مراحل تبدیل شدن یه انسان به هیولا رو از دهن خودش بشنوم.

کایرا هم بازیگر خوبیه هم چهره و لبخند خیلی شیرین و جذابی داره، من زیاد فیلم نمی‌بینم، کمتر پیش میاد کتابی تبدیل به فیلم بشه و نتیجه‌ش راضی‌کننده باشه اما استثنائا فیلم غرور و تعصب رو به کتابش ترجیح میدم.

تروخیو که آره، یک دیکتاتور فاسد و منفور بود، اینی که من در موردش حرف میزنم اسمش خواکین بالاگوئره، رییس‌جمهور دومینیکن که بعد از اینکه تروخیو به قتل رسید اوضاع کشورش رو سروسامان داد. کارش تا حدی شبیه احمد شرع سوریه‌ست، در عرض چند ماه یک کشور جنگزده و از هم‌گسیخته و در معرض تجزیه رو داره به شرایط عادی نزدیک می‌کنه، خودش هم از یک چهره منفور داعشی داره تبدیل به یک سیاستمدار مقبول و موجه در سطح بین‌المللی تبدیل میشه

کایرا هم بازیگر خوبیه هم چهره و لبخند خیلی شیرین و جذابی داره، من زیاد فیلم نمی‌بینم، کمتر پیش میاد ...

اره.این خصوصیاتش جالبه.منم‌ فیلم باز نیستم ولی این چند تا کلاسیک حس و حال خوبی دارن.از جین آستین چیزی نخوندم تا حالا،فیلمه باعث شد بره تو فکرم.

آهان.تو متن قبلی حواسم نبود،فک کردم خودش رو میگی..بله اینجور شخصیت ها که از وسط بحران بیرون میان معمولا سال های اولیه کاریزماتیک و قابل تحسینن،ولی متاسفانه اثبات شده اکثرا با واقعیت فاصله زیادی دارن.این شخص رو نمیشناختم،ولی از احمد شرع نباید انتظار چیزی داشت..

باب اسفنجی بخاطر اینکه الکی شاده و با همه بی دلیل مهربونه

این همه تو مجازی از این کارتون تعریف میکنن و خاطره دارن.بعد من نمی‌دونم چرا ندیدمش تو بچگی،حتی یه قسمت هم یادم نیس ازش..

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز