2777
2789
عنوان

کچلی سکه ای

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 27 پست
عزیزم استرس داری یا زایمان کردی یا قرص اعصاب میخوری؟مامان من قرص اعصاب خورد موهاش سکه ای ریخت .ولی خ ...

استرس اره دارم بخصوص از وقتی ک اینجوری موهام ریخت ،خیلیی یهویی ریخت ،

برای استرس ویتامینb1داده بهم .ولی قبلش نه قرص اعصاب نمیخوردم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر سکه ای باشه با آمپول کورتون درمیاد اما گاهی فکر میکنه ای سکه ایه ولی سکه ای نیست . مثل من شبیه س ...

موهای جلوی من ریخته پیشونیم داره بلند میشه

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊متاهل هستم.

برای درمان ریزش موی سکه ای باید که فرد حتما پرهیزات غذایی،خوراکی های صفرا زا ، زردچوبه نخوره رب نخوره گوجه فرنگی نخوره سیب زمینی نخوره را رعایت نماید .☂داروی صاف کننده خون به بیمار داده شود.همراه با رب انار ،رب آلو سیاه ،برگ چغندر ،هر روز ☂دارو های خون ساز میل شود،مثلا شربت خون ساز. فالوده سیب و به و مصرف هر روز سیب زرد ☂شب ها قبل از خواب ،به موضع مدنظر ،روغن بنفشه پایه زیتون چند ماهه مالیده شود حداقل چهل شب،ماساژ داده شود.☂داروی تقویت اعصاب داده شود.☂يکی دو بار ،حنا مالي بدن و موضع.این درمانشه

برای درمان ریزش موی سکه ای باید که فرد حتما پرهیزات غذایی،خوراکی های صفرا زا ، زردچوبه نخوره رب نخور ...

من  رفتم پیش  طب سنتی با تیغ سوزن سوزنی زد رو اون قسمتایی ک ریخته گف جریان خونو تو سرت زیاد میکنه ،شربت سودا و شربت مصفی خون هم داد ،اینا خوبن تاثیر داره؟

من رفتم پیش طب سنتی با تیغ سوزن سوزنی زد رو اون قسمتایی ک ریخته گف جریان خونو تو سرت زیاد میکنه ،ش ...

نه عزیزم شما صفراوی مزاجه پوست سرت گفتم این کارو انجام بده جواب میگیری...

من موهام چربه روغن سیاهدونه بزنم ریزشو بیشتر نکنه ؟

با روغن‌بنفشه پایه زیتون بزنید

یا

شامپو ختمی استفاده کنید برای چربی سر

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

خوب شدی؟

قرص میخورم یکم داره در میاد ۲بار ام امپول کورتون زدم ب نسب قبل یکم پر شده  ولی ریزش موهمچنان زیاده 

اسم اون محلولی ک گفتین استفاده میکردین رو نگفتید