2777
2789
عنوان

طرح پرستاری

1815 بازدید | 23 پست

لطفا راهنمایی کنید 

علاوه بر اینکه میتونم شهر خودم انتخاب کنم میتونم بیمارستانشم خودم انتخاب کنم یا بیمارستانشو خودشون انتخاب میکنن؟

میتونم برم اورژانس ۱۱۵ یا شبکه بهداشت

نه فقط شهر و میتونی  

بعد اگه بهت زنگ بزنن بهت میگن برا فلان جا نیرو می‌خوایم اگه دوست نداشتی نمیری ولی اولویت نفر بعدی میشه

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمیکند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرمواسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️بزرگترین ارزوی من داشتن. همسری ک دوستش داشته باشم و دوستم داشته باشد.و فرزندی ک مرا مادر. صدا. بزند♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به جایی ک میری داره و اینکه چقدر کمبود نیرو داشته باشن

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

اگه نرم چی میشه؟

هیچی تو صف میمونی دوباره نیرو خواستن بهت زنگ مبزنن

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمیکند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرمواسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️بزرگترین ارزوی من داشتن. همسری ک دوستش داشته باشم و دوستم داشته باشد.و فرزندی ک مرا مادر. صدا. بزند♡

اره.من شبکه بهداشت بودم.پرستار نداشتیم.

در مورد طرح که خودم انتخاب میکنم نه شبکه بهداشت .

چون شبکه بهداشت پرستار میگیره

منظورم اینه که میتونم از بین بیمارستان شماره یک و دو یکی انتخاب کنم یا اینکه اونم خودشون انتخاب میکنن

فقط شهرش رو میتونی انتخاب کنی . اگر اون شهرستان چندتا شهر یا روستا و این چیزا داشته باشه اونجا ها می ...

از بین اون روستا ها خودم میتونم یکیشو انتخاب کنم یا خودشون انتخاب میکنن

از بین اون روستا ها خودم میتونم یکیشو انتخاب کنم یا خودشون انتخاب میکنن

خودشون انتخاب میکنن بهت زنگ میزنن 

ما چون طرحمون اختیاری بود میتونستیم نریم و می‌رفتیم ته صف تا یک ماه 

طرح اجباری رو نمیدونم واقعیت که میتونید رد کنید یا نه 

در مورد طرح که خودم انتخاب میکنم نه شبکه بهداشت .چون شبکه بهداشت پرستار میگیرهمنظورم اینه که میتونم ...

من چون متاهل بودم افتادم شهر خودم(مجرد باشی میفرستنت هر جایی که خودشون بخوان).بعدم من بیمارستان نمیخواستم.خیلی دوندگی کردم تا افتادم شبکه بهداشت.

من چون متاهل بودم افتادم شهر خودم(مجرد باشی میفرستنت هر جایی که خودشون بخوان).بعدم من بیمارستان نمیخ ...

بیشتر توضیح بدین شهرش برام مهم نیست کجا برم.

باید چکار کنم که بیفتم اورژانس ۱۱۵ یا شبکه بهداشت 

نمیخام بیمارستان برم از محیط بیمارستان متنفرم