2789

اگ وضع جوریه ک ب فکر طلاق تو عقد افتادی بهترین کار اینه جدا شی وگرنه یه عمر پشیمون میشی ده سال دیگه به خودت میگی کاش همون موقع جدا میشدم چون از چیزی ک الان میبینی زیر ی سقف برید ده برابر بدتره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تاپیکای قبلیم را بخون

دیدم چیبگم بهت من بودم قبل اینک کار از کار بگذره یعنی عروسی بگیرید برید زیر یه سقف جدا میشدم چون اون انقدر ب مامانش وابستس خیلی مشکل ساز خواهد شد بعدشم یکی هست مشکل داره می‌پذیره تلاش میکنه بهتر شه ولی ایشون اصلا حرف مشاورم قبول نمیکنه یعنی نمیخواد تغییر کنه پس از نظر من اشتباه داری می‌کنی 

روانشناسا میگن شب عروسی پشیمون شدی یه تاکسی بگیر فرار کن شما که هنوز به عروسی نرسیدین 

دختر  عمه ی من جدا شد با پسر داییش که قبلا هم خواستگارش بود ازدواج کرد و اللنم دوتا بچه دارن 

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

بخدا موندم چیکار کنم

میدونی چیکار کن پنج سال دیگت تصور کن ده سال دیگت تصور کن این ادم هنوز تو زندگیت هست میتونی تحملش کنی میتونی عاشقش باشی میتونی ب عنوان پدر بچه هات (اگر بچه بخوای) قبولش کنی اینو درنظر بگیر اگ خودت بچه بودی این پدر مادر انتخاب میکردی خوب فکر کن بعد تصمیم بگیر چون ایشون عوض نمیشه بدتر هم میشه ب مرور که باهم زندگی کنید 

بخدا موندم چیکار کنم

دلیلت برای تعلل چیع؟! 

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

من که طلاق بگیرم محاله ازدواج کنم پشت دستم داغ کردم

حالا تو جدا شو خودت رو از این بچه ننه بی زبون نجات بده. یعدشم خدا بزرگه.. رابطه  که باهاش نداشتی!