2777
2789
عنوان

دکتر خوب برای فشار خون در تهران

16799 بازدید | 22 پست

دوستان مادر من مشکل دیابت و قلب داره و تازگی فشارخون هم بهش اضافه شده دارم میرم شهرستان بیارمش تهران دکار یه دکتر خیلی خیلی خوب می خوام ممنون میشم معرفی کنید دکتر عصاره رو زنگ زدم گفت سال بعد 

«أَلا بِذِکرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ القُلُوبُ

عزیزم من شوهرم فشار خون داشت پیش هر دکتری رفت خیلیی اذیتش کردن الکی و درست تشخیص نمیدادن تا اینکه رفتیم پیش دکتر علیرضا پناهی دو سال پیش اونموقع تو کلینیک بیمارستان نیکان بود الان نمیدونم هنوز اونجا هست یا نه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علت فشارخونش و تشخیص داد؟؟

ببین عزیزم قرصای فشار خیلییی زیاده و هرکدوم یه عوارض هایی داره و به هرکسی یه قرص جواب میده یعنی بستگی به علت فشارش داره ... این دکتر که میگم خیلی تشخیص خوبی تو انتخاب قرص فشار خون داره... چون قرصاش اعتیاد اور و وابسته کنندست خیلی تشخیص قوی ای میخواد

ببین عزیزم قرصای فشار خیلییی زیاده و هرکدوم یه عوارض هایی داره و به هرکسی یه قرص جواب میده یعنی بستگ ...

درسته باید همین کارو بکنم شهرستان دکتر میره اما همه طرحی ان و به قول شما هر دارویی میدن 

«أَلا بِذِکرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ القُلُوبُ

من یه دکتر فشار خون می شناسم. برای درمان فشار خون بالا میتونید برید پیش دکتر نجفی که فوق تخصص قلب هستند. آدرس و شمارشون رو اینجا قرار میدم: 

خ شریعتی پشت حسینیه ارشاد، کوچه قبا، پلاک 6، طبقه پنجم

22874899 

دکتر علیرضا پناهی تو تهران بهترین دکتره

دایی مادرم چند روز پیش دچار سکته قلبی شده بود همه علائمش رفته بود همه میگفتن خدا به بازماندگان صبر بده و اما تنها کسی که توانست اونو از ایست قلبی نجات بده دکتر پناهی بود

من برای فشار خونم به دکتر پارین هدایتی مراجعه کردم کارشون عالیه خداروشکر بیماری  کنترل کردم و الان حالم خیلی خوبه  دکتر پارین هدایتی بهترین متخصص فسار خون اصفهان هستند . 

من به اصفهانی های عزیز دکتر پارین هدایتی پیشنهاد میکنم . مادر من علاوه بر مشکل فشار خون بالا کلیه های سنگ ساز هم داره و با مراجعه به دکتر پارین هدایتی متخصص فشار خون و بیماری های کلیه هر دو بیماریش خدارو شکر تحت درمان و کنترل هست . دکتر پارین هدایتی خیلی برای بیمارانشون زحمت میکشن ایشون بهترین فوق تخصص پیوند کلیه و بیماری های کلیه اصفهان هستند .