2777
2789
عنوان

تا حالا شده تو نی نی سایت آشنا پیدا کنید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 50 پست
شوهرم منو تو نی نی سایت میشناسه.یکی از تاپیکامو خونده بود

واسه اسم بچه ک نظر سنجی کردم نشونش دادم. بعد بهم گفت این فرگل73تویی...

گفتم اره...

بعد از مدت مدیدی فهمیدم اومده تاپیکامو خونده ...

من جمله تاپیکی که دنوشته بود خونمون اتیش گرفته من الان فهمیدم😂😂😂

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیزی در مورد تو یا خانواده شوهرت گفته؟

اره خخخ 

ولی بار دوم ک دیدمش ،دیدم ک تاپیکشو پاک کرده. 

مادر شوهرم اینا ک رفته بودن کربلا یه دلخوری پیش اومده بود ک تاپیک گذاشته بود در موردش .یادم نیست دقیقا موضوع اون چی بود . 

اها اشاره هم کرده بود ک دعا کنید باردار بشم مادرشوهرمم قراره برام از کربلا لباس علی اصغر بیاره ک مادر شوهرم براش لباس علی اصغر هم اورد از کربلا . اون همون روزا باردار بود ولی نمیدونست. 

اابته الان ماه های اخرشه ماه دیگه فارق میشه اینا مال تابستونه . تابستون ک دیدمش اینجا دیگه ندیدمش تا همین چن وقت پیش. رفتم تو تاپیکاش دیدم پاک کرده تاپیکشو 😁