asaalkhanom مدیر عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 372 عنوان تا حالا شده تو نی نی سایت آشنا پیدا کنید؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 50 پست مثلا عکس بزارید و یکی بگه شناختمت و واقعا هم بشناسه یا یکی عکس بزاره و شما بشناسید،حس اون لحظه اتون چجوری بود؟؟ 1396/11/28 | 20:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ایگواناا عضویت: 1396/10/30 تعداد پست: 23487 من ك خيلي خوشحال ميشم كسي منو بشناسه :)خيلي باحاله when life puts you in tough situations Dont say why me say TRY ME
الهام_ش21453 عضویت: 1392/04/06 تعداد پست: 8820 منو شناختن😬😬😬 از کحا میدونی ؟ 🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
پارمیس11 عضویت: 1395/07/21 تعداد پست: 1283 چرا شناختم کلی هم پشت سر داییم غیبت کرد و دختر داییم خخخخ،عروس داییم بود چنتا هم همشهری پیدا کرد ... حالا خدایی با انصاف بود تعریفش از دایی اینات؟رلستی از کجا فهمیدی خودشه؟
kim2 عضویت: 1396/11/05 تعداد پست: 2803 من مادرشوهرم اینجاس تو این تاپیکم هست😂😂😂😂😂خیلی خودشو خوب جلوه میده ولی گولشو نخورید🤣😂انقدر دخالت میکنع😁 خدایایه هل بده بیوفتم ترکیه😁
giiisooo عضویت: 1395/07/20 تعداد پست: 7405 چند نفر بودن اینجا که تو گروه تل گرام بودیم باهم و میشناسم.ولی از فامیل نه اعتقاداتت تو رو انسان بهتری نمیکنه،اما،اعمال و رفتارت چرا...!
نیهــــnihanــــان عضویت: 1396/06/10 تعداد پست: 51284 نه یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنجهاست؟میخوام صد سال سیاه نمیآفریدی
Arezoo.n93 عضویت: 1395/07/11 تعداد پست: 3883 من مادرشوهرم اینجاس تو این تاپیکم هست😂😂😂😂😂 خیلی خودشو خوب جلوه میده ولی گولشو نخورید🤣😂 جديييي؟؟؟؟
پارمیس11 عضویت: 1395/07/21 تعداد پست: 1283 از رو عكس گفت چقدر شبي فلاني تو 😬😬😬 تو گفتی من اونم یا نه ؟
الهام_ش21453 عضویت: 1392/04/06 تعداد پست: 8820 من مادرشوهرم اینجاس تو این تاپیکم هست😂😂😂😂😂 خیلی خودشو خوب جلوه میده ولی گولشو نخورید🤣😂 واقعا ؟ یا شوخی ؟ 🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
kim2 عضویت: 1396/11/05 تعداد پست: 2803 واقعا ؟ یا شوخی ؟ سمارو میگم دیگه😂😊😂مجردم خدایایه هل بده بیوفتم ترکیه😁