2777
2789
عنوان

کیا قراره پشت کنکوری بمونند❔

130 بازدید | 12 پست

فکر میکردم امسال سال آخر باشه، اما دروغ چرا، به خاطر درگیری با افسردگی مگه روی کتاب رو تا اردیبهشت باز کرده بودم؟ از اردیبهشت هر روز بالای ۸ ساعت و ساعت مطالعه ۸ تا ۱۲ ساعت رو داشتم. غبطه خوردن هم دیگه چیزی رو حل نمی‌کرد. نشد بشه..! حسرت هاتو دلم اینقدر زیاده که می‌خوام گریه کنم. حسرت یه دانشگاه خوب ، با چمدون برم و بیام، یه رشته خوب اینکه بدون خجالت به بقیه بگمش.

پشت کنکور نمیمونم، یه رشته ای قراره همین نزدیکی ها بزنم و برم. اما می‌خوام برای کنکور سال بعد بخونم.  کیا هستن تو این وضعیت ❔

...

میمونم ولی اخر دنیا جلو چشمه

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

امسال ۱۲ بودی یا پشت؟

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پشت پشت سال اول بودم هرچند انگار پشت سال دوام چون یک سال دیر مدرسه رفتم از اونور

ول کن غصه نخور فداتشم همچی کنکور نیست

ولی اگه خواستی برا سال بعد بخونی حتما افسردگیو با مشاور یا قرص درمان کن

۱۴۸۰ هم مشاوره رایگان

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

ول کن غصه نخور فداتشم همچی کنکور نیستولی اگه خواستی برا سال بعد بخونی حتما افسردگیو با مشاور یا قرص ...

این یک سال زیر نظر روان شناس بودم.. قرص هم یه مدت مصرف کردم خواب‌آلودگی شدید برام میآورد قطع کردم.. اما الان حال به مراتب بهتره..! هرچند حسرت حسرت حسرت داره منو می‌کشه..! 

می‌دونم همه چیز کنکور نیست اما برای من هست. 

دلیل اولش اینکه خانواده ام و حتی خودم به خودم زیادی امیدوار بودم 

دوم اینکه من توانشو دارم.. من از ۲۸ اردیبهشت شروع کردم درس خوندن، قبلش اصلا کتاب هارو باز نکرده بودم. حدود امتحان هام بالای ۱۵-۱۶ شده و تراز کنکور ۵۸۹۳ یعنی واقعا تو من شانسش هست. بابام خیلی غصه میخوره میگه تو الان میری یه رشته چرت میمونی سه سال دیگه برمیگردی باز مثل کنکور باید درگیر آزمون استخدامی ها بشی.. 

اونارو که می‌شنوم و میبینم تو سرم کوبونده میشن 

...

منم میمونم،وقتی میدونی قابلیت و توانایی درس خوندن رو اونم روزی 8 الی 12 ساعت مفید داری بنظرم زمانت رو بزار،از الان تا تیر سال دیگه دوازده ماه وقت داری یعنی یک سال، میتونی حتی به رتبه شدن هم نزدیک شی

منم میمونم،وقتی میدونی قابلیت و توانایی درس خوندن رو اونم روزی 8 الی 12 ساعت مفید داری بنظرم زمانت ر ...

سال چندمته و ترازت چند؟

بله البته از الان تلاش میکنم، نمونش تلاش برای نهاییاست که مونده. بعدش تابستون رو حدود ده روزی استراحت میکنم و دوباره میفتم رو درس.. هرچند اینبار باید مخفیانه از همه باید باشه..! 

...

سال چندمته و ترازت چند؟بله البته از الان تلاش میکنم، نمونش تلاش برای نهاییاست که مونده. بعدش تابستون ...

قطعا همیشه هر کاری که میکنی باید مخفیانه باشه، من کنکور ندادم و دوازدهمم

این یک سال زیر نظر روان شناس بودم.. قرص هم یه مدت مصرف کردم خواب‌آلودگی شدید برام میآورد قطع کردم.. ...

خب وقتی خانوادت اینطوری میگن و درک دارن چرا بری امسال دانشگاه پس؟

پشت بمون بازم انشاءالله امسال میشه♥️

خب وقتی خانوادت اینطوری میگن و درک دارن چرا بری امسال دانشگاه پس؟پشت بمون بازم انشاءالله امسال میشه♥ ...

نه برعکس، درک ندارن. خدا می‌دونه طول روز چقدر ازشون حرف شنیدم. همین قضیه روان شناس رو از ترسشون حتی مخفی کرده بودم یه مدت.. الانشم بابام چیزی نمیدونه. فقط بلده غبطه بخوره چون ارزوش هست معلم بشم .. دیروز که گفتم میرم یه رشته بخونم تا آزمون استخدامی بدم گفت فکر می‌کنی قبول شدن از اون راحته...

سرزنش کردکلی... 

خدا می‌دونه قراره چقدر گذر کنم این سال رو..

...

نه برعکس، درک ندارن. خدا می‌دونه طول روز چقدر ازشون حرف شنیدم. همین قضیه روان شناس رو از ترسشون حتی ...

حق داری عزیزم درکت می کنم کنکوری بودن روزای سختیه ولی بعدش دانشگاه میری راحت میشی ... 

ولی ببین تو بری دانشگاه امسال بخوای درکنارش بخونی اصلا ممکن نیست چون باید انصراف بدی برا شرکت تو کنکور.. و اینکه دانشگاه وقتت میگیره

بنظرم بهترین راه اینه اگر طعنه کنایه میزنن تحمل کنی و ی سال دیگه پشت بمونی

تو این ی سال برو کتابخونه که مجبور به خوندن بشی یا هرکاری ک میدونی مفیده واست که بهتر بخونی

میتونی از روانشناس کمک بگیری ک پشت بمونی یا ن

۰۹۶۴۰۰ و ۱۴۸۰ شماره روانشناس رایگان اگر دوست داشتی زنگ بزن خوبه