یه جا دیدم نوشته بود بگذر از هر آنچه که سهم تو نیست ،دیدید یک وقتای ما برای دسته ای از ادما تلاش میکنیم ولی بهش نمیرسیم و کلی عصبی هستم چرا نشد چرا خدا ندید که چقدر ما اون ادمو دوست داشتیم ولی نمیدونیم که اون ادم سهمیه ما از این دنیا نبوده
آره دقیقاً. چون هرچی زور بزنی، اگه طرف سهمت نباشه، تهش فقط خودتو خسته میکنی. ولش کن و برو سمت چیزی که برات میمونه.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!
واقعا راضی بودن به رضای خدا خیلی مهمه و به نفع آدما، تو همه موضوعات، من خودم یه جاهایی برای یه سری نشدن ها شاکی بودم از خدا ولی بعدش یه جور برام چیده که شوکه شدم اصن اینه که دیگه یاد گرفتم از آینده نترسم ، از نشدن نترسم و خیلی خداروشکر میکنم، فکر میکنم تو زندگی هم خیلی تاثیر داره شکر گزاری بهتون پیشنهاد میکنم کتاب معجزه شکر گزاری رو بخونید خیلی جالبه