hana60 مدیر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 377 عنوان دختر گمشده | مشاهده متن کامل بحث + 1232 بازدید | 63 پست دلم براش گرفته دختری که تویاسلامشهر گمشدهنمیدونم الان خانوادش چه میکشن خواهشا بیاین این وقت صبح دیگه تقریبا برای سلامتی وبرگشتش دعا کنیم هر نفر یک امن یجیب مضطر لذا دعا ویکشف وسو بخونه دستهای زنانه بیسرو صدا ..خیلی چیزها را سرو سامان میدهند... 1404/03/14 | 04:19 16 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
معینی۲۷پور عضویت: 1403/09/23 تعداد پست: 1472 فکر کن زنگ زده تگ ماشین گفته ی ربع دیگه میرسم انقدر نزدیک بد گم بشی ادم چ جوری مراقبت کنه وحشتناکه آره اگه یادت باشه برای سما هم این اتفاق افتاده بود تو ماشین گفته بود ی ربع دیگه میرسم بعد اینجوری شد ادمین هستم😎
خانمخونم عضویت: 1403/12/29 تعداد پست: 2342 فکر کن زنگ زده تگ ماشین گفته ی ربع دیگه میرسم انقدر نزدیک بد گم بشی ادم چ جوری مراقبت کنه وحشتناکه مشخصات ماشینو میفرستاد من قبلنا دانشجو بودم یه گروه همکلاسی داشتیمماشین میگرفتم عکس پلاکشو میگرفتم میفرستادم تو گروهه در همین حدم باشه حداقل دزدین بردنم مشخص میشه کیه نمیدونم خدا خودش کمک کنه🥺🥺🥺🥺 آرزو میکنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ میزنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏
hana60 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 377 چند سال پیش یک دختری بود به نام مائده از در مدرسه دزدیده شد وخیلی خیلی اونم بد بوود که یکی از نی نی سایت گفت خانوادش با پدرش همکار بودن وزندگیشون از هم پاشیده بود دستهای زنانه بیسرو صدا ..خیلی چیزها را سرو سامان میدهند...
hana60 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 377 حس میکنم زنده نیست ممکنه دیگه خیلی دیر شده دستهای زنانه بیسرو صدا ..خیلی چیزها را سرو سامان میدهند...
artyy9726 عضویت: 1403/01/21 تعداد پست: 2192 آره اگه یادت باشه برای سما هم این اتفاق افتاده بود تو ماشین گفته بود ی ربع دیگه میرسم بعد اینجوری شد نکنه همه اینا کار یه آدمه
تربچه_سابق عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 1949 حس میکنم زنده نیست تو اینستا میگفتن پلیس هم گفته چون سیگنال تلفن ورامین رو نشون داده فرضیه مرگ شکل میگیره
معینی۲۷پور عضویت: 1403/09/23 تعداد پست: 1472 نکنه همه اینا کار یه آدمه واییی فکرشو بکن الهه و سما باهم پیدا بشن و توسط ی نفر هم دزدیده شده باشند ادمین هستم😎
hana60 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 377 انشالا پیدا بشن ودل پدرو مادراشون شاد بشه دستهای زنانه بیسرو صدا ..خیلی چیزها را سرو سامان میدهند...
جیغیرچی عضویت: 1402/10/25 تعداد پست: 2721 پس نتیجتا همون ماشینی که سوار بوده دزدیده اره این امکانش خیلی بیشتره اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹
جیغیرچی عضویت: 1402/10/25 تعداد پست: 2721 آره اگه یادت باشه برای سما هم این اتفاق افتاده بود تو ماشین گفته بود ی ربع دیگه میرسم بعد اینجوری شد اره اونم پیدا نشد چند ماه گذشته دیگه پلیس خودش میدونه امکانش خیلی کمه اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹
جیغیرچی عضویت: 1402/10/25 تعداد پست: 2721 مشخصات ماشینو میفرستاد من قبلنا دانشجو بودم یه گروه همکلاسی داشتیمماشین میگرفتم عکس پلاکشو میگرفتم م ... چه خوب اینجوری منم یاد گرفتم تو ابن اوضاع خراب اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹
konkoryamm عضویت: 1403/06/01 تعداد پست: 4343 دعاهاتون رو برای کسی که به حکم خدا دهن کجی میکرده و چوبشو خورده تو توالت نریزید توی ک به خدا باور داری ب چه جرعت بنده خدا رو قضاوت میکنیحکم خدا برای خداس بخشش هم برای اونه اگه انسانیتت مونده باشه برا ی دختر جون همینچین حرفی رو استفاده نمیکنی بعد عجیبه انگار کنارش بودی از کاراش باخبری گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد