hana60 مدیر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 377 عنوان دختر گمشده | مشاهده متن کامل بحث + 1232 بازدید | 63 پست دلم براش گرفته دختری که تویاسلامشهر گمشدهنمیدونم الان خانوادش چه میکشن خواهشا بیاین این وقت صبح دیگه تقریبا برای سلامتی وبرگشتش دعا کنیم هر نفر یک امن یجیب مضطر لذا دعا ویکشف وسو بخونه دستهای زنانه بیسرو صدا ..خیلی چیزها را سرو سامان میدهند... 1404/03/14 | 04:19 16 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جیغیرچی عضویت: 1402/10/25 تعداد پست: 2721 چرا همه همین حرف شمارو میگفتن تو اینستا مگه ورامین چجور جاییه؟ من اصلا نرفتم ولی اونورا خیلی شنیدم اتفاقای بد می افته و جای خوبی نیس اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹
تربچه_سابق عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 1949 آخ بگردم یعنی چیشده 🥺 من تهرانی نیستم نمیدونم اونجا کجاست ولی تهرانیا میگفتن از اسلامشهر خیلی فاصله داره و یه مسیر دیگست پس حتما دزدیدنش دیگه
خانمخونم عضویت: 1403/12/29 تعداد پست: 2342 من تهرانی نیستم نمیدونم اونجا کجاست ولی تهرانیا میگفتن از اسلامشهر خیلی فاصله داره و یه مسیر دیگست پ ... یا خدا الهی بگردم برا دل این دختر وخانوادش🥺🥺🥺 آرزو میکنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ میزنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏
معینی۲۷پور عضویت: 1403/09/23 تعداد پست: 1472 اکثرا دور از جون بخوان نیست و نابود کنن سمتای پایین مثل اونجور جاها میرن ای وایخیلی حس بدی دارم خدانکنه اینطور باشه ولی فک میکنم مثل سما جهانباز بشهتو اینستا ی ریلز بود چندین دختر تو سال های مختلف گمشدن و هنوز پیدا نشدن فکرم پیششون و میترسم ادمین هستم😎
جیغیرچی عضویت: 1402/10/25 تعداد پست: 2721 چجور جاییه؟ منم نرفتم ولی شنیدم جای خوبی نیس یکباره پونرده سال پیش خواهرم رفته بود واسه کاری میگفت خیلی ترسناک اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹
hana60 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 377 ورامین نزدیکه به تهران؟ دستهای زنانه بیسرو صدا ..خیلی چیزها را سرو سامان میدهند...
جیغیرچی عضویت: 1402/10/25 تعداد پست: 2721 ای وایخیلی حس بدی دارم خدانکنه اینطور باشه ولی فک میکنم مثل سما جهانباز بشهتو اینستا ی ریلز بود چند ... مدت گم شدن اینجوری طولانی بشه پلیس خودشم احتمال اول مرگ و میده چون خیلی دیدیم اینجوری طول بکشه امید بهش نیس اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹
معینی۲۷پور عضویت: 1403/09/23 تعداد پست: 1472 اگه شهر بزرگی حتمن با اسنپ کطمعن برو یا با کسی برو مراقب باش🥺 مشهد هستیمبیرون نمیرم اصلا تنهایی مگر سوپری چیزی مدرسمم فقد دوره که با اتوبوس میرم میام🍒🤍🙏 ادمین هستم😎
خانمخونم عضویت: 1403/12/29 تعداد پست: 2342 مشهد هستیمبیرون نمیرم اصلا تنهایی مگر سوپری چیزی مدرسمم فقد دوره که با اتوبوس میرم میام🍒🤍🙏 عزیزم خودت از خودت مراقبت کن تو این دوره زمونه جامعه نا امم الهی همیشه سالم باشی آرزو میکنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ میزنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏
hana60 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 377 مشهد هستیمبیرون نمیرم اصلا تنهایی مگر سوپری چیزی مدرسمم فقد دوره که با اتوبوس میرم میام🍒🤍🙏 مراقب خودت باش دستهای زنانه بیسرو صدا ..خیلی چیزها را سرو سامان میدهند...
جیغیرچی عضویت: 1402/10/25 تعداد پست: 2721 عزیزم خودت از خودت مراقبت کن تو این دوره زمونه جامعه نا امم الهی همیشه سالم باشی فکر کن زنگ زده تگ ماشین گفته ی ربع دیگه میرسم انقدر نزدیک بد گم بشی ادم چ جوری مراقبت کنه وحشتناکه اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹
معینی۲۷پور عضویت: 1403/09/23 تعداد پست: 1472 عزیزم خودت از خودت مراقبت کن تو این دوره زمونه جامعه نا امم الهی همیشه سالم باشی چشم عزیزم حتما✨️ ادمین هستم😎
hana60 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 377 فکر کن زنگ زده تگ ماشین گفته ی ربع دیگه میرسم انقدر نزدیک بد گم بشی ادم چ جوری مراقبت کنه وحشتناکه پس نتیجتا همون ماشینی که سوار بوده دزدیده دستهای زنانه بیسرو صدا ..خیلی چیزها را سرو سامان میدهند...
تربچه_سابق عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 1949 فکر کن زنگ زده تگ ماشین گفته ی ربع دیگه میرسم انقدر نزدیک بد گم بشی ادم چ جوری مراقبت کنه وحشتناکه دقیقا واقعا اصلا نمیشه بس که اوضای وحشتناکیه