2777
2789
عنوان

دختر گمشده

| مشاهده متن کامل بحث + 1232 بازدید | 63 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تهرانی نیستم نمیدونم اونجا کجاست ولی تهرانیا میگفتن از اسلامشهر خیلی فاصله داره و یه مسیر دیگست پ ...

یا خدا الهی بگردم برا دل این دختر وخانوادش🥺🥺🥺

آرزو می‌کنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ می‌زنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏 

اکثرا دور از جون بخوان نیست و نابود کنن سمتای پایین مثل اونجور جاها میرن

ای وای

خیلی حس بدی دارم خدانکنه اینطور باشه ولی فک میکنم مثل سما جهانباز بشه

تو اینستا ی ریلز بود  چندین دختر تو سال های مختلف گم‌شدن و هنوز پیدا نشدن 

فکرم پیششون و میترسم

ادمین هستم😎

ای وایخیلی حس بدی دارم خدانکنه اینطور باشه ولی فک میکنم مثل سما جهانباز بشهتو اینستا ی ریلز بود چند ...

مدت گم شدن اینجوری طولانی بشه پلیس خودشم احتمال اول مرگ و میده چون خیلی دیدیم اینجوری طول بکشه امید بهش نیس 

اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹
مشهد هستیمبیرون نمیرم اصلا تنهایی مگر سوپری چیزی مدرسمم فقد دوره که با اتوبوس میرم میام🍒🤍🙏

عزیزم خودت از خودت مراقبت کن تو این دوره زمونه جامعه نا امم الهی همیشه سالم باشی

آرزو می‌کنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ می‌زنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏 

مشهد هستیمبیرون نمیرم اصلا تنهایی مگر سوپری چیزی مدرسمم فقد دوره که با اتوبوس میرم میام🍒🤍🙏

مراقب خودت باش

دستهای زنانه بی‌سرو صدا ..خیلی چیزها را سرو سامان میدهند...
عزیزم خودت از خودت مراقبت کن تو این دوره زمونه جامعه نا امم الهی همیشه سالم باشی

فکر کن زنگ زده تگ ماشین گفته ی ربع دیگه میرسم انقدر نزدیک بد گم بشی ادم چ جوری مراقبت کنه وحشتناکه

اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹
فکر کن زنگ زده تگ ماشین گفته ی ربع دیگه میرسم انقدر نزدیک بد گم بشی ادم چ جوری مراقبت کنه وحشتناکه

پس نتیجتا همون ماشینی که سوار بوده دزدیده

دستهای زنانه بی‌سرو صدا ..خیلی چیزها را سرو سامان میدهند...