2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اگ هم حق با اون بوده باشه تو دعوا با اين كارش ك نمياد خونه قطعا حق با توعه ديگه چ بي غيرت دو شب تنهات ميزاره😑🔪

بی هوا بوسه بزن عشق دو چندان بشود بوسه انگاه قشنگ است ک تمرین نشود❤️جنوبیم

اگه جنبه و ظرفیت داره و واست بعدا قیافه نمیگیره و این اشتباهو تو سرت نمیزنه برو پیشش اشتباهتو قبول کن و عذر بخواه اما اگه میدونی بعدا داستان میشه وممکنه قهر کردنو یاد بگیره و ناز کردن و یاد بگیره و اینا محلش نده تا خودش خوب شه

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
اگ هم حق با اون بوده باشه تو دعوا با اين كارش ك نمياد خونه قطعا حق با توعه ديگه چ بي غيرت دو شب تنها ...

پرستاره خیلی شبا که شیفته تنهام اماالان عمدانمیاد

اگه جنبه و ظرفیت داره و واست بعدا قیافه نمیگیره و این اشتباهو تو سرت نمیزنه برو پیشش اشتباهتو قبول ک ...

گفت من چه کاری کردم که تو همینجوری قضاوت کردی حتی نذاشتی تلفن تموم شه😣😣😣

گفت من چه کاری کردم که تو همینجوری قضاوت کردی حتی نذاشتی تلفن تموم شه😣😣😣

احتمالا خیلی توقا کرده ازت 

بازم میگم با توجه به جنبه شوهرت اقدام کن 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

البته من شنیدم کلا جو بیمارستانا خیلی جالب نیس 😕😕

2824
2823
2791
2779
2792