2777
2789

من رشتم ریاضیه میارم ولی شهر دور 

بنظرتون آزاد شهر خودم بخونم برم سرکار یا برم دولتی شهر دیگه؟آخه میگن دانشگاه مهمه ینی شهر دور دولتی نمی ارزه؟وضع مالیم اوکی نیست

‏واقعا هرچی بیشتر جلو میرم با خودم میگم کاش هیچوقت بزرگ نمیشدم، من اصلا دوس ندارم این همه فکر و خیال داشته باشم، کاش بچه بودم و همه بزرگترا واسم تصمیم میگرفتن و نگرانم بودن نه اینکه هرلحظه فکرم درگیر باشه و دغدغه مامان بابام و زندگیم و هزار تا چیز دیگه‌رو داشته باشم..🌱🦋›

ببین عزیزم دانشگاه ازاد برای شمایی که میگی وضع مالیت اوکی نیست واقعا مناسب نیست هزینه بالای ۱۲تومن داره هر ترمی

برای دانشگاه راه دورم باید ببینی که بهت خوابگاه تعلق میگیره یا نه

چون اگه نگیره هزینه هات خیلی میره بالا و دردسرت واقعا زیاد میشه

چه رشته ای میخوای بخونی؟

ببین عزیزم دانشگاه ازاد برای شمایی که میگی وضع مالیت اوکی نیست واقعا مناسب نیست هزینه بالای ۱۲تومن د ...

خابگاه تعلق میگیره 

رشته مهندسی صنایع یا شیمی

دانشگاه پیام نورم خوب نیست درسته؟

‏واقعا هرچی بیشتر جلو میرم با خودم میگم کاش هیچوقت بزرگ نمیشدم، من اصلا دوس ندارم این همه فکر و خیال داشته باشم، کاش بچه بودم و همه بزرگترا واسم تصمیم میگرفتن و نگرانم بودن نه اینکه هرلحظه فکرم درگیر باشه و دغدغه مامان بابام و زندگیم و هزار تا چیز دیگه‌رو داشته باشم..🌱🦋›

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خابگاه تعلق میگیره رشته مهندسی صنایع یا شیمیدانشگاه پیام نورم خوب نیست درسته؟

اگه خوابگاه تعلق میگیره خب خوبه میتونی بری ولی واقعیت رو بخوام بهت بگم واقعا فرق زیادی نمیکنه شما چه دانشگاهی درس خونده باشی

دولتی یا ازاد یا پیام نور، اگه نخوای کار دولتی بکنی واقعا معیاری برای نوع دانشگاه و معدل وجود نداره فقط ازت میپرسن مدرکت چیه

اگه رشته ای که میخوای بخونی توی پیام نور هست اونم خوبه هم هزینه اش خیلی کمتر از دانشگاه ازاده هم قبولی توی واحدها خیلی اسون تره چون امتحانات تستیه

مدرک دانشگاهیش هم معتبره

شما باید ببینی توی توانت هست بری شهر غریب زندگی کنی؟

اگه خوابگاه تعلق میگیره خب خوبه میتونی بری ولی واقعیت رو بخوام بهت بگم واقعا فرق زیادی نمیکنه شما چه ...

رشته دلخواهمو نداره البته 

ملاکم شغل دولتی هم هست اخه

اره مشکلی ندارم 

رشته دلخواهمو نداره البته ملاکم شغل دولتی هم هست اخهاره مشکلی ندارم

اگه معیارت شغل دولتیه خب قطعا دانشگاه دولتی بهتره اگه فکر میکنی از پسش برمیای

ولی خب حتما رشته ای انتخاب کن که توی پذیرش کارهای دولتی باشه

2790
2778
2791
2779
2792