2777
2789
عنوان

جاری دوبهم زن

2553 بازدید | 22 پست

کاملا سه تاجاری هستیم من عروس بزرگه هستم ولی از لحاظ سنی ازاون دوتای دیگه. کوچیکتذم ولی زودتر ازدواج کردم جاری وسطیه بشدت دورو دوبهم زن باسیاستوحسود وخودشیرینه طوری که پیش مادرشوهرم اینا ازمن بدگفته ومنو خراب کرده حالا جاری کوچیکم برعکس این خیلی دخترخوبیه ومثل خودم سرش توکارخودشه حالا این جاری وسطیه خیلی تلاش میکنه میونه منو وباجاری کوچیکم خراب کنه وازمن به اون بدمیگه وهمینطورازاونم به من به نظر شما چیکارکنم خسته شدم ازکاراش وخاله زنک بازیاش رابطمو باهاش محدودکردن اما حرفای مفت والکی که پشت سرم میزنه ودید جاری کوچیکمو میخواد نسبت بهم خراب کنه اذیتم میکنه این جاریمم تقریبا یکسال وخورده ای اومده توجمعمون یه باربهن گفت فلانی جاری وسطیه چقدر خودشیرین وباسیاسته 

شنونده باید عاقل باشه! جاری کوچیکت باید با توجه به شناختی که ازت داره قضاوت کنه نه سر حرف یکی دیگه! این که حالا اون چجوری قضاوت میکنه دیگه دست تو نیست! تو خوب باش! 

*خدایا، هر کسی در طلب و در پی چیزیست و من، در تو دیدم همه ی آنچه که میخواهم را **

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قبلنم تاپیک زده بودی نه؟آشناس به نظرم

آره قبلا هم تاپیک زده بودم جاری کوچیکم امروزبهم زنگ زدگفت بی همتا ازدست من دلخورنشو فک کنم این  جاری وسطیه منو میخواد پیش توبدجلوه بده تا حدودی هم تونسته آخه همش یه جوری وانمو میکرد که جاری کوچیکم هم توهمه کاراش نقش داره ولی خدایی تواین یکسالی که اومده عین این وسطیه دورو وخاله زنک نیست این جاریم

وقتی دید ازطریق مادرشوهر اینا نتونست منوخراب کنه آخه مادرشوهر بخش گفته بودازبی همتا بدی ندیدیم وحرف خودش وخونوادشو پیش مانزن حالا رفته پیش جاریم 

با جاری کوچیکت حرف بزن بگو این دو به هم زنه اگه لز من چیزی بت گفت بیا از خودم بپرس راست و دروغشو منم ...

دقیقا الان کوچیکه بهم همینو گفت که اگه چیزی اززبون من بت گفت دقیقا همون موقعه گوشیتو دربیاربگو بزاربهش بزنگم ببینم اینطوری گفته چرا مشکلی داره توروم نمیگه میادبه تومیگه

دقیقا الان کوچیکه بهم همینو گفت که اگه چیزی اززبون من بت گفت دقیقا همون موقعه گوشیتو دربیاربگو بزارب ...

چرا فک میکنم این جاری کوچیکه یه نیت خاصی داره؟

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟