عشق_همه مدیر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 12056 عنوان خانوما وضعتون چونه | مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 104 پست چخبر وضعتون چونه؟ من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز .. 1404/03/14 | 02:33 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
طلایی_متمایل_بنفش عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 31634 سلامت باشی♥️الهی همیشه حال دلت خوب باشه فدات مهربونهمچنین شما
برادرزاده۶۶۵۶ عضویت: 1401/08/12 تعداد پست: 749 کاش حالم خوب بودانقدر حرف تو دلمه اما به هیچکس نمیتونم بگمباهرکس بخوام دردو دل کنم نمیشه چون حوصله ی دردسرهای بعدش رو ندارماما خودم دارم میترکم
آذر_57 عضویت: 1398/11/26 تعداد پست: 82152 فدات مهربونهمچنین شما ♥️🩷♥️ چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
آرتمیس_nana عضویت: 1401/04/02 تعداد پست: 3873 آهان کردستان خیلی قشنگه بهشته 😍🤤کوردا هم خیلی بامعرفتن خدایا هرکی بچه نداره دامنشو سبز کن❤️نی نی منم سالم برام نگهدار❤️الهی آمین ☺️
عشق_همه مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 12056 مرسی عزیزم .نمیدونم والا تازه با شوق و ذوق خونه رو چیدم سه روزه آب از چهار بعد از ظهر قطع میشه تا ن ... واییییی نه تصورشم وحشتناکه برق حالا یه چیزیولی بدون اب اصلاااا نمیشههههههههاونم 5 ساعت من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
85rey عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 25229 اوه امریکا بودید درستهه؟ یکبار تو تاپیکم با خاک یکسانم کرده بودید 😅 ببخش بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
عشق_همه مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 12056 میخاستم فردا برم سونو پس بیخیالش شم زنگ بزن بپرس خب من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
هورم عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 2155 وای منمداشتم تو سایت با یه افغانی دعواا میکردیم انقد طول کشد نتونستم مسواک بزنم الانم همه خابن برم س ... خودش گف افغانیه میجنگم میدونم سخته ولی تا پیروز نشم دست نمیکشم
aloneeegirl عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 1828 😅 ببخش نه خوب حق با شما بود ای کاش واقعا گوش میدادم به حرفتون
عشق_همه مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 12056 کاش حالم خوب بودانقدر حرف تو دلمه اما به هیچکس نمیتونم بگمباهرکس بخوام دردو دل کنم نمیشه چون حوصله ی ... عزیزم برا خدت تو کاغذ بنویس من ک خیلی سبک میشم من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
شادمهر۷۷۷ عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 1692 بهشته 😍🤤کوردا هم خیلی بامعرفتن اره خیلی ما چند بار اومدیم واقعا زیباستطبیعت بی نظیری داره اضطراب
85rey عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 25229 نه خوب حق با شما بود ای کاش واقعا گوش میدادم به حرفتون یادم نیست اصلا تاپیکتون و موضوعی که من گفتم که ناراحتت کرده بود، چی بود؟ بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
عشق_همه مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 12056 خودش گف افغانیه یکیش ک خودش گف یکیشم گف شما نژاد پرستین افغانیا هم ادمن و..معلوم بود افغانیه من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
آرتمیس_nana عضویت: 1401/04/02 تعداد پست: 3873 اره خیلی ما چند بار اومدیم واقعا زیباستطبیعت بی نظیری داره کجایین مگه خودتون خدایا هرکی بچه نداره دامنشو سبز کن❤️نی نی منم سالم برام نگهدار❤️الهی آمین ☺️
aloneeegirl عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 1828 یادم نیست اصلا تاپیکتون و موضوعی که من گفتم که ناراحتت کرده بود، چی بود؟ داستان برای یک سال پیشه راجب اینکه از یه نفر خوشم اومده بود