عشق_همه مدیر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 12056 عنوان خانوما وضعتون چونه | مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 104 پست چخبر وضعتون چونه؟ من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز .. 1404/03/14 | 02:33 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشق_همه مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 12056 وای یاد میلاد افتادم با دمپایی🤦♀️😂 اون کیه من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
عشق_همه مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 12056 خاسین شکر خوت چونی چون چونی الچونی وات چونیمن فقط چونشو بلدم من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
عشق_همه مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 12056 نمیخوام انرژی منفی بدم ولی خب🤣🤣جسمی داغون روحی داغون تر🤣 الهی بمیرم من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
nazanin36 عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 56102 اون کیه یه آقای کرد کوهنورد که از صخره ها بالا میره از لب دره فیلم میگیره
00eshgh00 عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 25514 ینی میخای برا منم پست کنی؟ن مرسی نمیخام عزیزم فدات شم جات خالی 😘 پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی
تابستون_رنگی عضویت: 1400/07/27 تعداد پست: 39 چون چونی الچونی وات چونیمن فقط چونشو بلدم 😂😂😂😂فکرکردم کوردی
عشق_همه مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 12056 یه آقای کرد کوهنورد که از صخره ها بالا میره از لب دره فیلم میگیره خب من همونو میگم فک کردی چونو از کجا یاد گرفتم؟ من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
گلسمی عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 12444 خب بندازش بیرون یه ماههههه یه روزم نمیتونم نمیشه به خدا گرفتار شدم
كلئوپاترا٦٠ عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 29207 نمیدونم رو لبه هستم نمیدونم اوضاعم عالیه یا داغون یک لحظه فکر میکنم تو بهترین نقطه وایسادم بک لحظه حس میکنم تمام فرصتهای زندگیمو سوزوندم
shabnam7171 عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 6234 یکماهه مهمون دارم دیگه نه بدنم نه اعصابم کشش نداره خدایی سخته من چن روز مهمون داشتم اعصابم نمیکشید خدایا شکرت😍😍
عشق_همه مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 12056 😂😂😂😂فکرکردم کوردی ینی چونه یه حرف کوردیه ؟عع واقعا؟من فک میکردم اون اقاهه داره ب یه زبونی حرف میزنه ک هیچکس نمیفهمه من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
hedie_1377 عضویت: 1404/03/10 تعداد پست: 103 الهی بمیرم خدانکنه عزیزم ولی اوکیم خداروشکر روحیه کاملا حفظه😅