2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو آدم رو راست و مهربونی هستی حتما تو سرنوشت نبوده خودتو ناراحت نکن ،

نه احمقم سیاست یاد بگیر که مثل من نباشی گلم من زندگیم رو از دست دادم

مادرم حامله نیست لطفا سوال نفرمایید⛔️

سعی نکن کسی رو تغییر بدی چون همچین اتفاقی هیجوقت نمیوفته. همینه که هست. اگه دوست داری بپذیرش اگه دوست نداری انتخابش نکن

هرجایی که باهات بدرفتاری شد نسوز و نساز. از اونجا برو. رئیست بهت بی احترامی کرد حقتو خورد؟ استعفا بده. دوست پسرت باهات بدرفتاری کرد؟ کات کن. 

به کم قانع نشو. کلا آدم قانعی نباش

اگه بقیه میخوان بهت کمک کنن بذار بکنن. هی پیش خودت نگو زشته زحمت میشه. بزار انجام بده برات. هدیه کسی میده تعارف نکن . هدیه رو بگیر و تشکر کن

کسی اگه ازت تعریف کرد نگو نه اینجویام نیست یا خودم میدونم اگه کسی ازت تعریف کرد فقط و فقط تشکر باید بکنی

از خودت اطلاعات به بقیه نده چون اینطوری مرموزتر و جذاب تری. درمورد خودت زیاد حرف نزن

با احمقها بحث نکن. هرچی گفتن فقط تایید کن. مثلا اگه گفتن چقدر خرج میکنی پولای شوهرتو تموم کردی میگی آره شما راست میگین من هم داشتم فکر میکردم که بهتره کمتر خرج کنم

به هیچ عنوان غیبت نکن. هیچوقت نذار کسی جلوی چشمت دوستت کشورت یا خانوادتو اذیت کنه چون این درواقع باعث تحقیر شدن تو میشه

اشتباه اگه کردی گردن بگیر عذرخواهی کن و جبران کن مجازاتت رو بپذیر. سعی نکن ازش فرار کنی و خودت رو بیگناه نشون بدی

هیچوقت عصبانیتت رو به طور واضح به بقیه نشون نده. همیشه با آرامش رفتار کن. نذار ببینن که بر خودت تسلط نداری

احساساتت رو بپذیر. سعی نکن انکارش کنی و باهاش نجنگ

همه رو دشمن خودت درنظر بگیر چون هیچکس خبر نداره ممکنه که همون دوستات همون خانوادت بهت خیانت کنن. پس رازهات رو باید ازشون پنهان کنی. ضعف و آسیب پذیریت رو نباید بهشون نشون بدی.

اگه کسی بهت خوبی کرد ناراحت نشو فکر نکن که بهش مدیونی. یا برای رضای خدا کرده که ثوابشو داره میبره تو بهش بدهکار نیستی یا از روی سرگرمی کرده که بخاطر منفعت خودش بوده. یا از روی دلسوزی کرده که تقصیر خودشه میخواست دلسوزی نکنه. پس لازم نیست معذب شی خودش این انتخابو کرد تو که ازش نخواستی

هیچوقت به هیچکس بی احترامی نکن. حتی دشمنت. از پشت بهش خنجر بزن باهاش اما بهش بی احترامی نکن مگر اینکه اون اول بهت بی احترامی کرده باشه

اگه کسی بهت بدی کرده و در عین حال بهت کادو میده کادوشو بپذیر چون اینهمه بهت بدی کرده بذار جبران کنه

انتظاراتتو از بقیه قطع کن. بقیه قرار نیست با تو خوب رفتار کنن. باید از خودت انتظار داشته باشی که بتونی مجبورشون کنی باهات خوب رفتار کنن

با بقیه خوب رفتار کن سعی کن بهشون حس خوب بدی که حس مهم بودن کنن. اگه واقعا کمکی از دستت برمیاد برای کسی انجام بده خسیس بازی درنیار چون به خودت برمیگرده