2777
2789
عنوان

متاهلِ تنها

1183 بازدید | 70 پست

دلم پره انقد پره که هر چقد بگم خالی نمیشم

گاهی ب حال خودم زار میزنم گریه میکنم ولی بیشتر مواقع حتی گریه م هم نمیاد..

منو شوهرم خیلی فاصله گرفتیم از هم ی توضیحی بدم ک کلا احترام همو داشتیم از اول هم مرد احساساتی رمانتیکی نبود وقت نمیذاشت آنچنان برام ولی باز ی دور کوچیک میزدیم من شارژ بودم ابراز علاقه میکردم بغلش میکردم ولی اون نه خیلی میخاس حال بده خوابیدنی از پشت بغلم میکرد ، همه چی اوکی بود تا اینکه خیانتشو فهمیدم ازون موقع همه چی فرق کرد برام  موندم تو این زندگی بخاطر دخترم ک جونش ب باباش وصله

بخشیدن ک نمیشه گفت یکم چاشنی فراموشی پاشیدم روش موندم.. ولی گذشت و گذشت دیدم ن تنها یادم نمیره بلکه همین بی توجهیا سرد بودنا اهمیت ندادنا شده عقده برام..

ک بعدش وقتی بی توجهیهاشو دیدم بی میلیشو دیدم نسبت ب خودم منم عقب کشیدم فاصلمون شد ضرب در دو ، وقتیم ک دعوامون میشد بحث بالا میگرف دیگه نمیتونم مث قبل حرف گوشکن باشم ی وقتا حرفامو از رو عصبانیت میزنم بدون ملاحظه

تازگیا کارش هم سنگین شده فقط خوابشو میاره واسم

بحثمون شد و هی ایرادگیری میکرد بابت غذا من از کوره در رفتم گفتم همینی ک هس نمیخای خودت بپز یا بیرون بخور یا بده مادرت بپزع و ازون موقع قهریم بیش از ده روزه هر چی درست کنم منو دخترم میخوریم و ی غریبه ایم واقعا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم یکی تو شرایط تو، شاید بدتر حتی😞

دست بزن نداره ولی مرد سالاره انقد بهش خدمت کردم فکر میکنه وظیفس انقد با بیپولیش کنار اومدم ک فکر میکنه خرج کنم میشم ولخرج خخ همه تصمیما با اونه..

دست بزن نداره ولی مرد سالاره انقد بهش خدمت کردم فکر میکنه وظیفس انقد با بیپولیش کنار اومدم ک فکر میک ...

حست رو میفهمم

منم موندم، بالاخره بچه ها آواره میشن گناه دارن

ولی خب آدم خودش داغون میشه

من سالهاست مُرده اَم💔 

هشت سالشه ب جاییرسیدیم ک اصلا بحث نمیکنیم آروم بی حرف مث همخونه ای ک باهاش حال نمیکنیم خخ

میدونم چی میگی

آدم حتی حوصله ی دعوا هم نداره با اینا

هرچند من کلاََ دعوایی نیستم خیلییی آرومم 

من سالهاست مُرده اَم💔 

حست رو میفهمممنم موندم، بالاخره بچه ها آواره میشن گناه دارنولی خب آدم خودش داغون میشه

اره بخامم برم خونه ی بابام منو سرزنش میکنن ک چیکار کرده مگه ب این خوبی ، نمیگم حمایت نمیکننا ولی بیشتر طرف دامادن خخ

میدونم چی میگیآدم حتی حوصله ی دعوا هم نداره با ایناهرچند من کلاََ دعوایی نیستم خیلییی آرومم

منم ارومم ولی اوون اوایل حرف میزدیم گلایه میکردیم گاها صدامونو میبردیم بالا ولی الان.. دیگه خودمم شدم لنگه ی اون.. فاصله گرفتم سرد شدم یادم نمیاد کی بوسیدیم همو