واقعا هرمادری مقدس نیست از بچگی هرکاری خواستم کنم گفت نکن کسی نمیگیرتت خواستم برم رشته انسانی گفت باید بری تجربی وگرنه کسی نمیگیردت ،صورتمو اصلاح میکنم میگه کسی نمیگیرتت الانم میگم فلان شغل خوبه میگه نه شغلت اون بشه کسی نمیگیرتت انگار پایان خوش زندگی اینه که کسی بگیردت خب من صدسال سیاه خواستم کسی نگیرتم اصلا حرف ازدواج برای 20 به پایین اشتباس ،من یه سری میخواستم بینیمو عمل کنم بعدش پشیمون شدم میگه باید عمل کنی وگرنه با این بینیت کسی نمیگیردت دخترعمت عمل نکرده کسی نگرفتتش/:حالا دخترعمم تازه 23 سالشه منم بهش گفتم بس کن با این جمله مزخرفت همسنای تو چندتا چندتا نوه دارن دنبال اینی فلانی رو چرا نگرفتن ، گفت خب کسی نیست بگیرتت که نوه دار شم گفتم من بچه دار هم شم هیچوقت نمیزارم تورو ببینه دلتو صابون نزن
حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:
معذرت میخواما مادره زشته بگی ولی بگو حالا تو رو گرفتن به کجای دنیا رسیدی؟تاج طلا گذاشتن سرت؟😐😐😐😐
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
من زیر ۱۰ سال بودم یادمه مامانم همش تا چیزی میشد میگفت هنسنای توالان ازدواج کردن همون موقعه ها واکنش نشون نمیدادم از سرش کم کم اون حرف مزخرف افتاد الان اصلا نمیگه
وااایفقط اونجا که کفت کسی نیس بگیرتت که نوه دار شم😂😂😂😂😂
😂😂نمیدونم با خودش چی فک کرده که زیر 20 باید هم کسی بگیرتم هم نوه دارش کنم😂
حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:
معذرت میخواما مادره زشته بگی ولی بگو حالا تو رو گرفتن به کجای دنیا رسیدی؟تاج طلا گذاشتن سرت؟😐😐😐😐
همون والا خودش تو 25 سالگی شوهر کرده بعد انتظار داره قبل 20 هم شوهر کنم هم نوه دارش کنم😂