2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 30 پست
اصن واسه چی بهش گفتی امتحانو خراب کردی. به این ادم نباید هیچ اطلاعاتی از خودت بدی. دیگه تا جای ممکن ...

اره باباحالا نشستم غصه میخورم که چرا سه ماه پیش یه مانتو و کت و شلوار گرفتم نکنه بهشون فشار بیاد انقدر ناراحتم به خدا نادونم من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا این گیر الکی میده به خدا من نه ازدواج دوست دارم نه هیچی به خدایه سریال ترکی دوست داشتم تموم ...

پیش اینا نباید حرف بزنی اصلا. من باشم حتی سلامم نمیکنم چون این ادما دنبال اینن که تو یچیزی بگی بعد بهش گیر بدن. اگه باهاشون حرف نزنی و اطلاعاتی از خودت بهشون ندی دیگه بهونه دستشون نمیاد. ولی از اونجایی که این ادما ممکنه به نفس کشیدن ادم‌ هم گیر بدن توی اینجور مواقع تو اصلا نباید واکنش نشون بدی و بازم یجوری رفتار کن انگار هیچی نشده جواب حرفشم نده. کلا سعی کن ارتباطتو باهاش کمتر کنی. بیشتر توی اتاقت بمون و تا جای ممکن باهاش حرف نزن. ازش فاصله بگیر

پیش اینا نباید حرف بزنی اصلا. من باشم حتی سلامم نمیکنم چون این ادما دنبال اینن که تو یچیزی بگی بعد ب ...

مثلا سر قسط هاشون ناراحت بودم زد من رو گفت تو مهمونی نهایتا دوسال اینجا باشی

پیش اینا نباید حرف بزنی اصلا. من باشم حتی سلامم نمیکنم چون این ادما دنبال اینن که تو یچیزی بگی بعد ب ...

اره بدبختی تک فرزندم بعدم روحیه ام حساسه سخته برام

الان یه مانتو و کت شلوار خریدم از سه ماه پیش ناراحتم که نکنه به اینا فشار اومده باشه به خدا خیلی ناراحتم بعد رفتار اینا

میخواستم به خاطر همین حساس بودنم برم قرص بگیرم از دکتر همش مامانم بهم میگه روانی روانی 

میترسم برم بعد اینا خودشون دیوونه ترن برت گواهی بستری تیمارستان بگیرن

مثلا سر قسط هاشون ناراحت بودم زد من رو گفت تو مهمونی نهایتا دوسال اینجا باشی

تا وقتی ۱۸ سالت نشده اونجا خونه ی توعه و کسی حق نداره تو رو بیرون بندازه. اگه پدرت رفتارش خوبه به اون تکیه کن و ازش کمک بگیر. دفعه ی بعد که مادرت همچین حرفی زد بهش بگو اینجا خونه ی منه و بعد از مرگ پدرم بیشترش مال من میشه. شاید به تو فقط یک چهارم برسه. پس تو اونی نیستی که تصمیم میگیری من کجا زندگی کنم. به نظرم تا جای ممکن بهتره باهاش دهن به دهن نشی ولی وقتی توی مهمونی داره میزنتت و آبروریزی میکنه باید جوابشو بدی.  ولی سعی کن وابستگیت رو به اینا قطع کنی. بهتره زودتر مستقل بشی و از اونجا بری

تا وقتی ۱۸ سالت نشده اونجا خونه ی توعه و کسی حق نداره تو رو بیرون بندازه. اگه پدرت رفتارش خوبه به او ...

اینو بگم می کوبونه دهنم

یه هفته پیش قرار بود به یه نفر پول بدن من ناراحت بودم میگفتن نترس پول میمونه برات جهیزیه بخریم🤕😔

[QUOTE=384354883]میخواستم به خاطر همین حساس بودنم برم قرص بگیرم از دکتر همش مامانم بهم میگه روانی روانی  میترسم ...[/QUO

یجوری برو دکتر که اینا نفهمن. در صورت نیاز میتونی مامانتم ببری پیش دکتر. شاید واقعا دیوونه باشه و اونو بستری کنن. بعدشم مگه الکیه؟ همینجوری که بستری نمیکنن. دکتر معاینه میکنه و تشخیص میده. بعدشم سرپرستیت با باباته اگه اون نخواد نمیتونن بستریت کنن

[QUOTE=384354883]میخواستم به خاطر همین حساس بودنم برم قرص بگیرم از دکتر همش مامانم بهم میگه روانی رو ...

نه فقط حساسم موقعیت های ناراحت کننده اذیتم می کنه

میتونم اسنپ دکتر بگیرم برای استرس کنکور و اینا ولی دارو رو چیکار کنم چجوری بگیرم

اینو بگم می کوبونه دهنمیه هفته پیش قرار بود به یه نفر پول بدن من ناراحت بودم میگفتن نترس پول میمونه ...

وای خدا مگه یه نفر چقدر میتونه احمق باشه؟ چرا باید به یکی دیگه پول قرض بده آخه ؟ ولی تو خیلی فهمیده ای . شبیه این دخترای رقت انگیز نی نی سایت نیستی که همش درحال بردگی برای مردها هستن. دستشو بگیر نذار بکوبونه تو دهنت. اگه میتونی واقعا از اون خونه برو . مامانت اصلا عادی نیست. نگران کنندست. یه مدت اگه میتونی پیش مادربزرگت بمون.