2777
2789
عنوان

دوستم روانی 😡😡😡😖

157 بازدید | 14 پست

یک دوست دارم 3 تا برادر داشت 2 تا خواهر 

تو تصادف هر 3 برادرش فوت شدن هر 3 تو یک روز دفن شدن دوستم اینقدر گریه کرد مامانش جیغ می‌کشید 

دوستم هرجا میره میگه انشالا برادرای اینم فوت کن برادر من فوت کرده برادر این زندس 

امر‌وز میخواست به برادر منم بگه چکار کنم قطع رابطه کنم

چیزی به نام دکمه بلاک هست. نمیخواد مقدمه چینی کنی و پیامش بدی. 

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

خدا صبرش بده

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترین راه بلاک کردنه

هرچقدر هم بی اهمیت باشی و بگی عمر و اینا دست خداست با حرف ایشون چیزی نمیشه ولی  واقعا این حرف آزاردهنده اس درسته ک غم بزرگیه من خودم برادر جوونم ک ۲۰ساله بود رو از دست دادم ولی هیچوقت هیچوقت نگفتم این حرفو 

شده مثلا دوستام از برادراشون بگن ولی گفتم خدابراتون نگهش داره 

خیلی حرف سنگینه پر از انرژی منفی

انشالله ک خدا بهش آرامش و صبر بده فقط 

لایک نکن هموطن،اگ خودم گفتم لایک کن🥲😂