2777
2789

و بنظرتون خیلی چندشه؟:)

من هیچ جا بدون ماسک نمیتونم برم...

خانوادمم همه جوره خرج خودشون میکنن عمل میکنن بینی هاشون رو هرچی میخوان می‌خرن...

به من که میرسن گدا میشن و براشون اهمیتی نداره تو تابستون پوستم داره بخاطر ماسک میسوزه🙂

توروخدا رُک بگید خیلی افتضاحه؟ من واقعا دارم دق میکنم...خصوصا وقتی آدمای خوشگل رو میبینم ک پوستشون خوبه خوش قیافه ان😄

اگه نمیتونید مراقب حرف زدنتون باشید منو ریپ نزنید...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماشاالله چشمات قشنگه ، بینی ات هم چیز عجیبی نیست 

اما اگرم در آینده یکم صاف کنی قشنگتر میشه

ولی در کل خوبی   و نیاز به ماسک نداری عزیزم

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸

من اصلا توی تصویر اول نتونستم به بینیت دقت کنم محو چشمات شدم

چرا چشم و ابروتو‌نمیبینی زیباست؟ موهاتو نمیبینی قشنگه؟

گیر دادی به بینیت؟

بینیت مشکلی نداره اونایی که میبینی سربالان‌اونا همشون جراحی کردن وگرنه بینی شما نرماله

در ضمن هیچوقت اینجوری درباره خودت از بقیه سوال نپرس و شخصیت خودتو زیر سوال نبر

چندشتون‌میشه‌چیه دختر ؟!!!! مگه ارزش تو به بینیته؟!

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

عزیزم چطور دلت میاد خودت رو بپوشونی؟

چی از زیبایی میدونن این مردم؟ چرا خودت رو با معیار اینا محک میزنی؟

ندیدی با چه سیرت‌های زشتی، چه اعتماد بنفس‌هایی دارن؟

خودت رو دوست داشته باش. چشم‌هات، مژه‌هات، بینیت، لب‌هات، بدنت، مغزت، گوهر وجودت رو دوست داشته باش و به خاطر هیچ بنی بشری خودت رو زجر نده.

کسی که ادب می‌کارد، دوستی درو می‌کند؛ و کسی که مهربانی می‌کارد، عشق گردآوری می‌کند.

من اصلا توی تصویر اول نتونستم به بینیت دقت کنم محو چشمات شدمچرا چشم و ابروتو‌نمیبینی زیباست؟ موهاتو ...

لطف داری چشمات قشنگ میبینه

ولی خب خیلی از نیم رخ افتضاحه و اگرم صورتم خوب باشه بینیم همه قشنگی ش رو گرفته

اگه نمیتونید مراقب حرف زدنتون باشید منو ریپ نزنید...

لطف داری چشمات قشنگ میبینهولی خب خیلی از نیم رخ افتضاحه و اگرم صورتم خوب باشه بینیم همه قشنگی ش رو گ ...

لطف نیست صادقانه گفتم

شما زیبایی چشم و ابروی قشنگی داری بینیت هم مشکل خاصی نداره

حتی اگر زیبا نباشی هم نباید خودتو تحقیر کنی و آزار بدی

بخاطر کی؟! مگه ارزش ادم به این چیزاست اخه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

منم دماغم اینشکلیه تقریبا ، یکم از جلو بزرگتر

ولی با دوستم بیرون میریم با اینکه هم بینی ش عمله هم پوستش صاف تره از من و خداییی خوشگله 

ولی چند بار شده ب من پیشنهاد دادن تا اون 

بنظرم اعتماد بنفسع مهم تره 

راستی میدونی رفت گوگل

آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!