2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزدلممم درک میکنم یوقتایی یه روزایی خیلی سخته اما این روزا میگذره روزای خوبم میاد سعی کن خیلی به خ ...

واقعا گاهی وقتا همه چی تو بدترینش حالتشه شوهرم تو بدترین حالتشه خانواده ام تو بدترین حالتشه کارهای خودم بهم میریزه 

واقعا گاهی وقتا همه چی تو بدترینش حالتشه شوهرم تو بدترین حالتشه خانواده ام تو بدترین حالتشه کارهای خ ...

آره واقعا یه موقع همه چیز باهم بهم میریزه خیلی سخته

اما میگذره سعی کن مدیریتش کنی

آره واقعا یه موقع همه چیز باهم بهم میریزه خیلی سختهاما میگذره سعی کن مدیریتش کنی

بیشتر از همه شوهرم روی اعصابمه امروز دیوانه ام کرد ده بار تو خواب بیدارم کرد قلبم از جا درومده بود یه دعوایی باهاش کردم حالم گرفته شد

بعد مهتاب یکی پشتم یحرفی بزنه دیگه اون روز درگیرم کامل حس بد دارن

به این چیزا اهمیت نده از این آدمای بیکار که کل روز فقط درمورد بقیه حرف میزنن زیاده یا از حسادتشون یه چیزی میگن یا از اینان هرروز پشت یکی حرف میزنه سعی کن چیزایی که اذیتت میکنه روی برگه بنویسی بعد پاره کنی من این کارو انجام میدم واقعا خوبه 

بیشتر از همه شوهرم روی اعصابمه امروز دیوانه ام کرد ده بار تو خواب بیدارم کرد قلبم از جا درومده بود ی ...

وای چقدر بد منم روی خوابم حساسم بیدار شم سر درد میشم 

خب یبار باهاش حرف بزن بهش بگو من خوابم بهم بریزه اعصابم بهم میریزه واسه آرامش خودمون لطفا مراعات کن منو از خواب بیدار نکن 

وای چقدر بد منم روی خوابم حساسم بیدار شم سر درد میشم خب یبار باهاش حرف بزن بهش بگو من خوابم بهم بریز ...

گوشیم هی زنگ میخورد یک بار گذاشتم ساعت چهار بیدارم کنه همینطور زنگ میخورد اینم منو بیدار میکرد مگه مردی که این زنگ بیدارت نمیکنه  

وای چقدر بد منم روی خوابم حساسم بیدار شم سر درد میشم خب یبار باهاش حرف بزن بهش بگو من خوابم بهم بریز ...

من اصلا پیشش شانس ندارم واسه همه جون میده جز من خاک برسر