2777
2789

خوشحال نیستم ولی ناراحتم نیستم

خیلی مردمو سر ی مسائلی عذاب داد

حالا همون آدمی که کشتش از اقوام پدریمه 

سر مسئله زمینی که مال پدرمه و تو بهبهان پای کوه خاییز هست خیلی اذیت کرد بی دلیل شکایت می‌کرد 

ولی بازم خدا رحمتش کنه

منم ی ناراحتی ته دلمه ولی خیلی مردمو ادیت کرد و به وضوع و واقعی دیدم

تو اون دنیا  الان خودشه و اون خدای بالاسری خدا به دادش تو اون دنیا  برسه ولی هیچوقت از پرونده ها و شکایاتی که ازمون کرد نمیگذرم

سلام سلام صدتا سلام هشدار هشدار خانم های عقده ای سایت لطفا ریپلای نزنین که تو مجازی هم منم میتونم به...🤣🤣🤣🤣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی بوده دیده بان خاییز چی هست

محیط بان کوه خاییز

سلام سلام صدتا سلام هشدار هشدار خانم های عقده ای سایت لطفا ریپلای نزنین که تو مجازی هم منم میتونم به...🤣🤣🤣🤣

محیط بان کوه خاییز

از مردن محیط بان چرا خوشحالی 

میگی خوشحال نیستم ولی از تاپیکت مشخصه ،انگار دلت خنک شده

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
از مردن محیط بان چرا خوشحالی میگی خوشحال نیستم ولی از تاپیکت مشخصه ،انگار دلت خنک شده

دلم که خنک نشده خوشحالم نیستم ولی بازم ته قلبم ی ناراحتی برای زنش دارم

هرچند که هیچوقت از کار بدی که در حقمون کرد نمیگذرم

خدا رحمتش کنه ،به هر حال همه ی ما باید جوابگوی اعمالمون تو اون دنیا باشیم

اره واقعا

هنوزم باور نمیکنم مرده

پس فردا  دادگاه داشتم تو اهواز بخاطر شکایتی که از زمین‌های بابام کرده

الان خبر مرگشون شنیدم

اره واقعاهنوزم باور نمیکنم مردهپس فردا دادگاه داشتم تو اهواز بخاطر شکایتی که از زمین‌های بابام کرده ...

چی بگم واقعا،ان شاءالله که مشکل زمینای پدر شما هم حل بشه 

آدم از یه ثانیه ی بعدش خبر نداره ولی فکر می کنه تا ابد زنده است

چی بگم واقعا،ان شاءالله که مشکل زمینای پدر شما هم حل بشه آدم از یه ثانیه ی بعدش خبر نداره ولی فکر می ...

اره واقعا