2777
2789
عنوان

اونا که شوهر پولدار میخان بیان

112 بازدید | 11 پست

بچه ها تاپیک پر بازدیدو خوندم ذهنم درگیر شد 

منم مثل اون خانم خانواده خودمون از نظر مالی ضعیفن ولی با یه پسری اشنا شدم که وضع اقتصادیشون خیلی خوبه.اابته ما اکثر فامیلا و خواهر برادرامم وضعشون خوبه خودمو تحصیل کردم فقط خانوادم خودم از نظر مالی ضعیفن.

بنظرتون این حس خجالت اونقدر قویه که آدم بخاطرش از همچین موقعیت خوبی بگذره؟

بحث آین س واقعا با این پسر ایندم تضمینه🥲

لطفا افراد متعصب مذهبی در تاپیکام شرکت نکنن🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منت مثلا نذاره یا اذیت نکنه بعدا ولی نگران نباش اگه اینطوری نیست مشکلی پیش نمیاد

بیشتر نگران خانوادشم حس میکنم مثلا احتمالا خواهرش ادایی باشه

لطفا افراد متعصب مذهبی در تاپیکام شرکت نکنن🤍

اختلاف طبقاتی همیشه اون حس معذب بودن رو به همراه داره چون دیدم همکارایی که وضعیت مالی پایینی دارن تا یه سری مسائل مطرح میشه حس خجالت دارن و سعی میکنن یه طوری محل رو ترک کنن، هرکی هم بگه نه اینطوری نیست یا داره مقاومت بیهوده میکنه یا کلا با کسی تو جمعی که وضعیت مالی خوبی داشته نبوده

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
خانوادش چی؟!رفتارشون از بالا به پایین نیس

ن یجورایی پسرپرستن ،واسه همین با عروسا خوبن بعدم شوهرم هوامو داره ،اگه مرد پشت زنش باشه کسی نمیتونه چیزی بگه

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂