2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نخوردم ولی حالتو بد میکنه و عوارض داره 

تنبلی تخندان داری ؟ 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

ارع

اولین باره اقدام به درمان کردی و دکتر برا سیبل نوشت ؟ یا قبلشم پیگیر بودی و قزص های دیگیم خوردی ؟

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

اولین باره اقدام به درمان کردی و دکتر برا سیبل نوشت ؟ یا قبلشم پیگیر بودی و قزص های دیگیم خوردی ؟

قرص های دیگه خوردم نتیجه خوبی این قرص نداشت دکتر گفت باید بخوری میترسم

قرص های دیگه خوردم نتیجه خوبی این قرص نداشت دکتر گفت باید بخوری میترسم

مثلا چی دوفامو هم مصرف کردی ؟  

ببین عزیزم من کوه بار تجربه ی تنبلی تخندانم 

هم راه طب سنتیشو میتونم برات بگم 

هم دارویی که واقعا برات موثر و تحمدانتو تقویت میکنه ولی سیبل عوارض داره ممکن به هرکسی نسازه ولی اگه دکتر بهت گفته بخور دیگه بخور.. 

اگه میتونی به جاش سیپترون کامپاند بخور

فرقی نداره دوتاش تو یه مایه هستند