2777
2789
عنوان

مادر شوهرم همش خودشو به خنگی میزنه

179 بازدید | 22 پست

این اخلاق مادر شوهرم خیلی رو مخمه همش خودشو ب خنگی میزنه اصلا رنگ بازار نمیبینه و به خودش اهمیت نمیده وهرچی انتخاب میکنه که اصلا هیچ وقت نبود و مد نیست یا برای خیلی وقت پیشه و مثلا نمیخاد ب من رو بده و ی چیزی اشتباه هست میگه و روش پافشاریم داره اما من نمیخندم چون میدونم باید خودمو کنترل کنم،امروژ بهش کلی رسیدم چون سرماخورده و الان آورذمش دکتر و دخترایی که مثلا با حجاب نیستن رو بدوبیراه میگه و این خیلی رو اغصابمه میگم ادم ب مردم چیکار داره تو کلاه خودتو سفت بچسب و کار دیگران نداشته باش ،پیش من گفته بود عروس بگیرم بی حجاب باشه خفش میکنم...

قضاوت با شما

رفت و امدت و کم کن چقدر رو مخع

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

چرا قبول نمیکنی شخصیت اصلیشه؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اسی امروز مادرشوهرم به اندازه کافی ریده به روح و روانم

هر انه خودم رو‌مثل خاشقچی تو اسید حل کنم

دیگه گنجایش مادر شوهر تو رو ندارم بگو حرف نزن

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

داشتیم با ماشین میرفتیم میگه این دخترایی که موشون بیرونه موهاشونو بکشی اخه چرا!؟چرا خشونت علیه مردم ...

حالا تو کل این چیزایی که گفتی فقط غر زدن در مورد بی حجابی مردم رو مخ بود.بقیش چه مشکلی داره بنده خدا