2777
2789

اگر این سطح پر از ادم هاست 

پس چرا این همه دل ها تنهاست

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

زندگی درك همین اکنون است!

زندگی ، شوق رسیدن به همان فردایی‌ست

ك نخواهد آمد،

تو ، نه در دیروزی ، و نه در فردایی

ظرف امروز ، پر از بودن توست :)

شاید این خنده ك امروز ، دریغش کردی

آخرین فرصت همراهی با ، امید است

وقتی با نظرم مخالف بودی لطفا ریپ نزن🌹هیچکی جز استارتر ریپ نزنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شعر قشنگیه، ولی زندگی همینه، همه یه جوری تنهاییم. تو خودت باید راه پیله‌تو باز کنی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

در جواب پیامتون لازم دونستم اینو بگم چون تعطیل شد:

از نظر من ادم نباید همه چی رو سطحی و ساده نگاه کنه.

بهتده به این هم فکر کنیم که فالو کردن و بها دادن به این جور ادما چه ضربه های بزرگ اخلاقی و فرهنگی قراره بهمون بزنه در آینده‌.

همه چیز یه انتخاب ساده نیست.

رفتارای ادما اینقدر ساده تحلیل نمیشه.

تک تک رفتارای کوچک ماست که این جهان رو میسازه.

همین رفتارایی که از بیرون به نطر ساده میان باعث این همه قتل و جنایت و .... میشه.

همه چیز از همین فرار کردن از مسیولیت خودمون و توجیه اشتباهاتمون شروع میشه.

طرفدار همچین ادمی بودن هم واقعا توجیه منطقی و اخلاقی نداره.

بهتره با خودمون رو راست باشیم

در جواب پیامتون لازم دونستم اینو بگم چون تعطیل شد:از نظر من ادم نباید همه چی رو سطحی و ساده نگاه کنه ...

این نظر شخصیه شماست و نظر شخصیه اون چهارده میلیون دیگه چون ملاکشون بر یه اساس دیگست فرق میکنه . 

بنظرت درسته که اون چهارده میلیون بیان به اونایی که ایسان رو دنبال نمیکنن توهین کنن ؟ معلومه نه چون شما بر اساس ملاک هایی که دارید اون شخص رو دنبال نمیکنید ک انتخابتون نیست 

پس انتخاب یه چیز کاملا سلیقه ای هست و من بازم میگم جایی ندیدم که بگن افراد رو بخاطر انتخاب هاشون بهشون توهین کنین 

درضمن شما اگه خیلی فرهنگ و اخلاق جامعه واستون مهمه چطوره بجای توهین به انتخاب ادما کارای فرهنگی کنین که از نظر همه درست و مفید باشه . خود توهین کردن باعث بی فرهنگی میشه و فرهنگ و اخلاقی قرار نیست بهبود پیدا کنه 

این نظر شخصیه شماست و نظر شخصیه اون چهارده میلیون دیگه چون ملاکشون بر یه اساس دیگست فرق میکنه . بنظر ...

چه ربطی داره عزیزم

این چه مثالیه که میزنی؟

مثل این میمونه بگی کسانی که از قاتل حمایت میکنن بیان به یکی بگن تو چرا از قاتل حمایت نمیکنی؟

اون فقط یه ادم کشته ولی مثلا حرفای خوبی هم میزنه!!!

اینا همش توجیهه عزیزم.

خوب و بد مشخصه مگه اینکه ادم خودش نخواد ببینه یا به خاطر هوس های خودش پا بذاره روی انسانیت و شخصیت و شعور خودش و دیگران

چه ربطی داره عزیزماین چه مثالیه که میزنی؟مثل این میمونه بگی کسانی که از قاتل حمایت میکنن بیان به یکی ...

کسی نمیاد در مورد قتل این حرفو بزنه چون قتل توی قانون یه کار اشتباهه که براش مجازات تعیین کردن پس کاملا مشخصه که رفتار اشتباهیه و کسی نمیتونه منکرش شه چون قانونه 

اگر هم خوب و بد مشخص باشه کسی بخاطر انتخابش قرار نیست مورد توهین قرار بگیره .اوکی انتخابش اشتباست بنظرت در اینده نتیجشو میبینه 

تو حق توهین به انتخاب اونو نداری من فقط این جمله رو نمیگما ، بری به اون مسیح علینژادم بگی اینو تایید میکنه 

عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت

که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت

من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش

هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت

همه کس طالب یارند چه هشیار و چه مست

همه جا خانه عشق است چه مسجد چه کنشت

سر تسلیم من و خشت در میکده‌ها

مدعی گر نکند فهم سخن گو سر و خشت

ناامیدم مکن از سابقه لطف ازل

تو پس پرده چه دانی که که خوب است و که زشت

نه من از پرده تقوا به درافتادم و بس

پدرم نیز بهشت ابد از دست بهشت

حافظا روز اجل گر به کف آری جامی

یک سر از کوی خرابات برندت به بهشت

چه ربطی داره عزیزماین چه مثالیه که میزنی؟مثل این میمونه بگی کسانی که از قاتل حمایت میکنن بیان به یکی ...

و شمایی که داری توهین میکنی به انتخاب یه ادم دیگه این رفتار شمام بی فرهنگیه چون کلا توهین بی فرهنگیه و تضاد اخلاقیاته

کسی نمیاد در مورد قتل این حرفو بزنه چون قتل توی قانون یه کار اشتباهه که براش مجازات تعیین کردن پس کا ...

کسی در مورد تجاوز هم اینو نمیگه و قانون مشخص داره

تجاوز حتی میتونه از قتل اسیب روانیش بیشتر باشه محض اطلاع

منم دیگه واقعا حوصله ی بحث ندارم . فقط اینو میگم که هر انتخابی قال احترام نیست و هر انتخابی درست نیست.

و همونطور که یکی حق داره هرکاری خواست بکنه و حق انتخاب داره، این حق انتخاب رو منم دارم.

منم انتخاب میکنم رفتار اشتباه اونو نقد کنم و هیچ مشکلی نداره.

نمیشه حق انتخاب یک طرفه باشه این دیکتاتوریه.

موفق باشی عزیزم.

کسی در مورد تجاوز هم اینو نمیگه و قانون مشخص دارهتجاوز حتی میتونه از قتل اسیب روانیش بیشتر باشه محض ...

اره همه حق انتخاب و نقد رو دارن ولی حق توهین به انتخاب همو ندارن  

مرسی عزیزم توهم موفق باشی