2777
2789

از وقتی یادم میاد مادرم هم دیابت داشته و هم مشکل قلبی, بارها عمل قلب انجام داده و الان تو قلبش باطریه

این دو سال آخر هر ماه تقریبا آی سی یو بستریه

همیشه تنگی نفس داره و مریضه و دلم براش میسوزه

بشدت هم دلنازکه و غمگینه

با اینکه همه بچه هاش سروسامون گرفتن ولی انگار غم دنیارو داره

تنها من مجردم تو بچه هاش ک منم دانشجو معلمم و دیگه دغدغه ای نداره مادرم

ولی من خیلی ناراحتم همش غصه مادرمو میخورم

نه عیدهامون عیده نه هیچ

عید شد مادرم بستری بود . این هفته هم تولدم بود باز مادرم بستری بود . دوساله همین وضعه

یه تفریح یا روز آروم ندارم😔 

میدونم سخته ولی همین که هست و کنارته خداروشکر کن.  

خیلیا هستن ارزوی نفس کشیدن مادرشونو دارن. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی سخته واقعا . گاهی اصلا دلم نمیخواد از دانشگاه برگردم خونه

منم همینم ازینور مامانم سنگ کلیه داره از درد جیغ میزد ازونور دیسک کمر نمیتونه دیگ راه بره اضافه وزن شدید داره قلبشم مریض دو قدم راه میره نفسش میگیره هعی

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

صد تا صلوات فرستادم خدا کنه خوب شه❤️

۷نفرازکسایی که دوسشون دارم💜۱-آلن دلون زیباترین مردجهان فوق العاده خوشتیپ♥️۲-رومی اشنایدر ازنظرم زیباترین زنه جهانه (پروفایلم)💛۳-مریلین مونرو زیباترین ولوندترین زن جهان🧡۴-مهستی جانم صداش مسکنه برام عشقمممم💙۵-هایده جانم صداش از بهشته لعنتی💓۶-آدری هپبورن معصوم ترین زن جهان از لحاظ چهره🤍۷-جین فوندا خیلی دوسش دارم بهترین بازیگره کلاسیک❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥💋💋💋

امیدوارم مامانت شفا پیدا کنه عزیزم❤️‍🩹🫂مامان منم هنو ۴۰ سالش نشده مشکل قلبی داره،ای کاش میمردم این ...

همسن منه مامانت 

منم ۴۰ ساله هستم

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم