2777
2789
عنوان

طلسم و جادو😱

5314 بازدید | 65 پست

چقد به این مساله اعتقاد دارین یا حتی چشم زخم ؟ اینجا خیلی ها رو دیدم میگه با شوهرم دعوا شد میگن طلسمت کردن یا یکی میاد میگه دعا پیدا کردم یعنی اینقد به این چیزا معتقدین؟ یعنی اینقد موثره؟😕

من به جز چشم زخم  به هیچ کدوم ازین ها اعتقادی ندارم ولی برام جالبه که میگن و میشنوم یعنی اونایی که طلسم و جادو میکنن یا به اصطلاح دعا میگیرن واسه زندگی بقیه 

یعنی اینا از خدا بالاترن 😞( توبه)😑!!

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره همش واقعيته تو قرآن هم اومده 

طلسم تو قران اومده؟🤔 چشم زخم چرا ولی اونا رو نشنیدم

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

قد ارزن هم اعتقاد ندارم   مردمم انقد بیکار نیستن زندگی دوزاری منو جادو کنن😂

😂😂😂مامانمم همینو میگه

من تقریبا اعتقاد دارم چون تجربه کردم

چجوری🤔

چشم زخم وجود داره

ولی با خوندن چهار قل و آیت الکرسی و دعا و 

توکل ب خدا و صدقه رفع میشه ...

(( نظر شخصیمه))

اگر طلسم و جادو تا این حد میتونست موثر باشه

یه طلسم و دعایی برای 

رفع معظلات برجام و ... انجام میدادن

مشکلات مملکت حل میشد کلا .... 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

خب معلومه که درسته. یه علمه و شیخ بهایی هم یکی از افرای بوده که خیلی در این زمینه کتاب داره.

چرا فکر کردی وجود نداره؟ ولی درست مثل آتیش هم استفاده خوب داره هم بد و اگه این علم دست همه باشه سنگ رو سنگ بند نمیشه واسه همین میگن بعضیا خرافاته وگرنه خرافات کدوم بود میتونه زندگی هارو آتیش بزنه یا گرم کنه یا هرچی... شک نکن اصلا

چشم زخم وجود داره ولی با خوندن چهار قل و آیت الکرسی و دعا و  توکل ب خدا و صدقه رفع میشه ... ...

منم همینو میگم من ب چشم زخم معتقدم چون توی قران هست ولی دعا و طلسم نه😂حرف خوبی زدی