چقد به این مساله اعتقاد دارین یا حتی چشم زخم ؟ اینجا خیلی ها رو دیدم میگه با شوهرم دعوا شد میگن طلسمت کردن یا یکی میاد میگه دعا پیدا کردم یعنی اینقد به این چیزا معتقدین؟ یعنی اینقد موثره؟😕
من به جز چشم زخم به هیچ کدوم ازین ها اعتقادی ندارم ولی برام جالبه که میگن و میشنوم یعنی اونایی که طلسم و جادو میکنن یا به اصطلاح دعا میگیرن واسه زندگی بقیه
یعنی اینا از خدا بالاترن 😞( توبه)😑!!
فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی
طلسم تو قران اومده؟🤔 چشم زخم چرا ولی اونا رو نشنیدم
1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی
قد ارزن هم اعتقاد ندارم مردمم انقد بیکار نیستن زندگی دوزاری منو جادو کنن😂
😂😂😂مامانمم همینو میگه
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب معلومه که درسته. یه علمه و شیخ بهایی هم یکی از افرای بوده که خیلی در این زمینه کتاب داره.
چرا فکر کردی وجود نداره؟ ولی درست مثل آتیش هم استفاده خوب داره هم بد و اگه این علم دست همه باشه سنگ رو سنگ بند نمیشه واسه همین میگن بعضیا خرافاته وگرنه خرافات کدوم بود میتونه زندگی هارو آتیش بزنه یا گرم کنه یا هرچی... شک نکن اصلا
چشم زخم وجود داره ولی با خوندن چهار قل و آیت الکرسی و دعا و توکل ب خدا و صدقه رفع میشه ... ...
منم همینو میگم من ب چشم زخم معتقدم چون توی قران هست ولی دعا و طلسم نه😂حرف خوبی زدی
1
5
10
15
20
25
30
35
40
من به هیچکدوم عقیده ندارم ساخته ذهن بشره و اصلا وجود نداره همش خرافات و چرندیاته و از نظر علمی هم ثابت نشده و از لحاظ دینی هم خواست خدا بر همه چیز برتر است .