2777
2789
عنوان

کم‌کاری تیرویید

505 بازدید | 41 پست

خانما من تست آنتی  تی پی‌او دادم نرمال بود.

آزمایشگاه تا ۳۴ نرمال بود مال من ۵ بود

T4 وt3 هم نرمال بودن 

فقط tsh  از رنج نرمال دو عدد بالاتر بود 

رنج نرمال تا ۴ وخورده ای بود مال من ۶ وخورده ای 

دکتر غدد رفتم بهم لووتیروکسین ۵۰ داده 

گفت فعلا بخور بعد مرداد آزمایش بده ببینم وضعیت تیروییدت چطوره 

به نظرتون درمان میشه یا دیکه باید برای همیشه قرص بخورم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممکنه هردوحالتش باشه 

چرا انقدر انرژی منفی هستی حالا قرصاتو بخور بعد فکر آخر عمرتو بکن

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/ آدمهای جدیدی وارد زندگی ام شدند، آنها هم ناامید کننده بودند، مثل تو،اما آمدنشان کمترین سودی که برایم داشت این بود که خاطرات تو را در ذهنم به قدر یک سر سوزن رساندند،آمدنشان باعث شد کمی خودم را بیشتر باور کنم. آمدنشان باعث شکستگی مجدد قلبم شد، اما من که اولین بارم نیست، کنار می آیم (3دی 1404)

آخه عوارض کم کاری طوری هست خودت متوجه می شی و قرص ادامه می دی 

بدنت حالت پف کرده داره.  به سختی از خواب بیدار می شی وزنت مدام می ره بالا  و موهات ریزش داره و حالت افسردگی پیدا می کنی

الهم عجل لولیک الفرج

آره ...از اونجا که آنتی تی پی او نرمال بوده نشون مسده هاشیموتو نیستی...البته این چیزی بود که دکتر بهم گفت چون خودم هاشیموتو هستم و همیشه باید دارو بخورم

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉