2777
2789
عنوان

موسسه کنکور

75 بازدید | 14 پست

بچها من تو ی موسسه کنکور برای ی کلاسی ثبت نام کردم 

بعد اون سری زنگ زده بود برا چی از کجا آشنا شدی اینا بعد من پرسیدم گفتم ازموناش چجوری دارین  از شانس گف اره اینا بعدش .گفتم هزینش چقدره گفتم دیگه خیلی بگه میگه10تومن گف ولی گرون تر گفت بعد گفتم اطلاع میدم بعد شمارشو داد گف خبر بده این مال دو روز پیشه بعد الان زنگ زد گفت میخوای چیکار کنی گفتم هنوز فکر نکردم اینا از نظر من یکمی گرونه .ولی روم نمیشه بگم نمیام چیکار کنم حالا قرار شد پیامش بدم فردا پیامش دادم چی بگم بگم نه نمیام .

ازمون ۱۰ تومن؟قلمچی هم همین حدودا است فک کنم همونو بری که بهترهبگو ممنون من نمیخواستم آزمون رو ثبت ن ...

آزمون قلم چی اینجا هفت تومان هست من گفتم خیلی گرون بگه ده تومان ولی بیشتره 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آخه قیمت شو پرسیدم .بعد نمگه تو مرض داری وقتی نمیخای میگی چقد

نه اون وظیفه ش هست جواب بده 

حالا شما دوست نداشتی ثبت نام نکردی 

اصلا رودروایسی نداشته باش راحت بهش بگو

.️.🩷🌝..

یازده

من خودم مشاور کنکورم

جایی ثبت نام کنید که بتونه به پیشرفتتون کمک کنه 

تنها ازمون برای دانش اموز کافی نیس

باید برنامه ریزی اصولی باشه منابع مناسب سطح علمی و میزان توانی شما باشه و...

نه اون وظیفه ش هست جواب بده حالا شما دوست نداشتی ثبت نام نکردی اصلا رودروایسی نداشته باش راحت بهش بگ ...

پیامش بدم بگم سلام وقت بخیر من فکرامو کردم آزمون هنوز ثبت نام نمیکنم.حالا اگه بازم نظرم عوض شد بهتون اطلاع میدم 

من خیلی گشتم تا یه مؤسسه خوب برای کنکور پیدا کنم، آخرش با کارنامه خرد آشنا شدم. واقعاً راضی‌ام! اساتیدش هم خیلی باتجربه‌ان، هم درس رو قشنگ و قابل فهم توضیح می‌دن. برنامه‌ریزی و پیگیریاشونم خیلی خوبه، آدم حس می‌کنه تنها نیست تو مسیر کنکور. به نظرم یکی از بهترین انتخابامه بوده.