2777
2789
عنوان

خیـلی حسودم😥⁉

127 بازدید | 15 پست

راستش تولد من اردیبهشت بود که نمیگم دوستام برام کادو گرفتن ولی راستش یجورایی کهنه میزد انگار از وسایل باقی موندشون اورده بودن یه دستبند نخی با یه هایلایتر که استفاده شده بود و رنگ روش رفته بود با یه دفتر خیلی ساده 

اوکی من خیلیم ازش تشکر کردم و بغلش کردم و خوشحال بودم ..

ولی چند روز دیگه تولد دوستمه و براش امروز بقیه دوستام کادو گرفتن خیلی چیزای قشنگی بودن یلحظه حسودیم شد 

بنظرتون من حسودم میدونم حس مزخرفیه ..

چراغ علـیییی🐣

من هیچوقت دوستی نداشتم ک برام کادو بگیره

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کف ش صاف تره از کف کله منصوریان ! سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهایی ای ما هزار صفحه نوشت! میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقد ه بد بشم ک شعرا م ب.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هیچوقت دوستی نداشتم ک برام کادو بگیره

خوب باید تو اول کادو بگیری بعد اون 

ولی در کل من از کادو بازی خوشم نمیاد قبلاً چون پول نداشتم کادو بخرم الآنم چون هرچی دلم بخواهد خودم میخرم 

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
خوب باید تو اول کادو بگیری بعد اون ولی در کل من از کادو بازی خوشم نمیاد قبلاً چون پول نداشتم کادو بخ ...

من کلا دوستی ندارم حتی آشنا آخه 

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کف ش صاف تره از کف کله منصوریان ! سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهایی ای ما هزار صفحه نوشت! میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقد ه بد بشم ک شعرا م ب.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

شاید در حد وسعشون همون بود🥺

شانس منه دیگه :)همیشه برا من وسع همه کمه ولی بازم همین که به یادم بودن کافیه اگه کادوی خوبی هم نبوده باشه

چراغ علـیییی🐣

من کلا دوستی ندارم حتی آشنا آخه

خودت برای خودت بخر 

من که میخرم امسال برای خودم قبل یلدا کفش و لباس شیک یلدایی(کت سارافون خوشگل مجلسی)با یه گردنبند طلا 

یلدا تو دوره عقدم نیافتاده تازه عروسک بودم مامانم برام بعدش کادو آورد  به دلم کادو یلدایی بود احتمالا هر سال یه چیزی برای خودم بخرم بستگی داره به بودجه ام

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
شانس منه دیگه :)همیشه برا من وسع همه کمه ولی بازم همین که به یادم بودن کافیه اگه کادوی خوبی هم نبوده ...

منم میخواستم همینو بگم

زیاد ب این چیزا دل نبند من یسال دوستام برام کادوهای خوبی خریدن بعدا با کسای دیگه دوس شدم واسم هیچی نخریدن برام مهم نبود

نه حق داری ب نظرمتو برای تولد هاشون چی برده بودی

یکیشون که تولدش گذشته ما چند ماه بعد تولدش باهم دوست شدیم اون یکیم تولدش دی بود براش یه باکس کادو لوازم تحریر و یسری جینگولیجات یکیشونم که دو روز دیگه تولدشه که برام کادو نخریده بود فقط تبریک گفته بود منم تو فکر اینم براش یه کادو کوچیک بخرم

چراغ علـیییی🐣

یکیشون که تولدش گذشته ما چند ماه بعد تولدش باهم دوست شدیم اون یکیم تولدش دی بود براش یه باکس کادو لو ...

اونی ک. براش لوازم تحریر خریده بودی چی بهت هدیه داد

نه دیگ چرا بری هدیه بخری وقتی چیزی بهت نداده 

یکیشون که تولدش گذشته ما چند ماه بعد تولدش باهم دوست شدیم اون یکیم تولدش دی بود براش یه باکس کادو لو ...

فقط برات یه دستبند نخی و یه هایلایتر آوردن؟ پس بقیه چی 

برا این دوستت چی آورده بودن؟ که میگی خوب آورده بودن 

فقط برات یه دستبند نخی و یه هایلایتر آوردن؟ پس بقیه چی برا این دوستت چی آورده بودن؟ که میگی خوب آورد ...

یکیشون یه باکس اورده بود برا این دوستم توش گردنبند و ماسک ورقه ای و گیره و کش و از اینجور چیزا

اون یکیم ساعت و عروسک خریده

یه من موندم چی بخرم برا این دوستم که چند روزر دیگه تولدشه بقیه دوستام زودتر کادوشو دادن

چراغ علـیییی🐣