2777
2789
عنوان

زنایی که میرن با مرد متاهل

164 بازدید | 21 پست

عجب آدمای یا شخصیت و خوبی هستن هرچی از خانومی اینا بگم کم گفتم چقد با خانواده هستن وقتی میدونن ی مرد متاهله بش نخ میدن اونم سر نخو میگیره یا اینکه ب پیشنهادش نه نمیگن😂 اینا از بس بزرگوارن از پسرای مجرد فراری هستن فقط از مرده با تجربه و پخته خوششون میاد معتقدن ی مرد باید با دوسع تا زن باشه تا بقیه مردای مجرد اسراف نشن چقدررررر اینا خانومن چقد با درکن🤣🤣 

به عنوان یه بچه طلاق می‌خوام به همه پدر مادرایی که طلاق گرفتن یا میخوان بگیرن بگم آخه بی انصافا چرا وقتی بچه ساختین خوش بودین الان ناخوشین؟ چرا فکر نمیکنید اون بچه به خونش به وسایل خونه به بودن بین پدرو مادرش عادت کرده چرا یه بچه رو آواره میکنید 😭 هنوزم زخمی ک خوردم از طلاق پدرو مادرم رو دلم هست هیچوقت هم پدرمو بابتش نمیبخشم هیچوقت 

اینا شوهر نمیخوان یا پولشو میخوان یا مرض دارن. مورد اول رو دیدم شوهره زن اولش رو طلاق نداد اینم(دومی) ازش دو تا بچه اورد الان اصلا شوهرش پیشش نیست اما مهم‌نیست براش. چون‌شوهره مرد خونه و املاک بهش میرسه.

چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا شوهر نمیخوان یا پولشو میخوان یا مرض دارن. مورد اول رو دیدم شوهره زن اولش رو طلاق نداد اینم(دومی ...

مسخره کردم عزیزم چون دیدم اینجا همش از اینجور زنا حمایت می‌کنن منم تاپیکی زدم ک باب میل اینا باشه 

به عنوان یه بچه طلاق می‌خوام به همه پدر مادرایی که طلاق گرفتن یا میخوان بگیرن بگم آخه بی انصافا چرا وقتی بچه ساختین خوش بودین الان ناخوشین؟ چرا فکر نمیکنید اون بچه به خونش به وسایل خونه به بودن بین پدرو مادرش عادت کرده چرا یه بچه رو آواره میکنید 😭 هنوزم زخمی ک خوردم از طلاق پدرو مادرم رو دلم هست هیچوقت هم پدرمو بابتش نمیبخشم هیچوقت 

تقصیر مرد متاهلی ک پا میدهمرد خوبو طوفانم تکون نمیده

عزیز دلم خانومای نی نی سایت معتقدن اون زنه حتی ی درصدم تقصیر نداره و اگه کسی چیزی بگه دربارشون حمله می‌کنن اصلا چرا باید از ی آدم لول پایین هرزه دفاع کنن چی بهشون میرسه ؟ یعنی خیلی شغل خوبی دارن ک انقد مورد احترام هستن؟

مسخره کردم عزیزم چون دیدم اینجا همش از اینجور زنا حمایت می‌کنن منم تاپیکی زدم ک باب میل اینا باشه

متوجه شدم. ولی من واقعنی گفتم بیشتر پولشو میخوان پولش بیاد خودش نباشه مهم‌نیست. 

چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.  

هرزه ان دیگه که خراب میشن سر زندگی دیگران 

مردی هم که به زن خودش وفا نکنه به این هرزه ها هم وفا نمیکنه 

معلوم نیست تو چه خانواده ای بزرگ میشن این زنا مورد بوده چندتا از این زنا دیدم تشویق میکردن دخترا برن صیغه ی مردای متاهل بشن🤐

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

آنقدر حقیرن که امید ندارن ی مرد بی زن نگاهشون کنه.

دقیقا 🤣🤣🤣🤣🤣 اینا اصلا اعتقادی ب رابطه سالم با ی یه نفر ندارن خوششون میاد طرفشون ی شریک دیگه ام داشته باشه 

یعنی این خانما آوار نمیشن سر زندگی مردم؟ همه مون می‌دونیم تا زن نخواد هیچ رابطه ای شکل نمیگیره

من نمیگم زنه کارش درسته میگم مردا هم مقصرند

انقدر اینطوری گفتین انگار زنه میره گولش میزنه مردا بی گناهی پ یاده و مظلوم نخیرررر زنه خرابه نخ میده مرده هم میخاره نخو میگیره