2777
2789
عنوان

بختک بیاید

61 بازدید | 14 پست

چند سال پیش بختک که گرفتم خیلی وحشتناک بود و مدت زمانش زیاد

اما الان دقیقا نمیدونم اصلا بختک یانع

ظهر وقتی میخوابم

یه سرگیجه درونی میگیریم داخل سرم فقط بعد

حس میکنم خیلی سنگینم نمیتونم بچرخم باید خیلی فشار بیارم بعد میچرخم ولی بزور ولی مدت زمانش کوتا تره چیزی هم نمیبینم

بختک؟!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بختک علت پزشکی نداره؟مگه

نه اون ماوراییه. بختک رو میگن فلج خواب و فلان که اشتباه میگن، بختک یه نوع جن انرژی خواره.

ولی هر سرگیجه و سنگینی‌ای از ماورا نیست، اول از لحاظ پزشکی آزمایش بدید شاید منیزیوم بدنتون کم باشه.

نه اون ماوراییه. بختک رو میگن فلج خواب و فلان که اشتباه میگن، بختک یه نوع جن انرژی خواره.ولی هر سرگی ...

واقعا ؟! اخه من قبلاً تو تلویزیون دلیل علمیش رو شنیده بودم

بخاطر همین 

یه سوال دیگه سرگیجه ربطی به بختک داره؟اخه در طول روز سرگیجه ندارم فقط وقتی این حالتی میشم 

(بعید نیست مشکل ماورایی باشه باتوجه به شرایط زندگی)

نه اون ماوراییه. بختک رو میگن فلج خواب و فلان که اشتباه میگن، بختک یه نوع جن انرژی خواره.ولی هر سرگی ...

چون برای چند ثانیه من قفل میشم باید تلاش کنم تا بتونم حرکت کنم 

جالبش فقط ظهرا اتفاق می افته شب یادم نمیاد

بعد حس میکنم اگر حرکت نکنم اخرش میمیرم...

واقعا ؟! اخه من قبلاً تو تلویزیون دلیل علمیش رو شنیده بودمبخاطر همین یه سوال دیگه سرگیجه ربطی به بخت ...

نه توی تلوزیون طبیعیه که همه چیز رو نخوان واقعیت رو بگن..

آره مشکلات ماورایی که خیلی فراگیر شده متاسفانه.. اگه نشونه‌های دیگه‌ای هم داری که حرز امام جواد میتونی بذاری و همیشه غسل داشته باش.

نه توی تلوزیون طبیعیه که همه چیز رو نخوان واقعیت رو بگن..آره مشکلات ماورایی که خیلی فراگیر شده متاسف ...

مسلما که بختک ماورایی نیست دیگه کلی دانشمندان مستند و تحقیق ارائه دادن تو دنیا

اوکی ترجیح میدم بحث نکنم چون نه قراره شما متقاعد شی نه من.

من با حرف سالها تحقیق پزشکان و محققین و دانشمندان تمام کشورهای جهان تو این ۵۰سال اخیر متقاعد و قانع میشم موفق باشین