2821
2789
عنوان

نداشتن شیر

1749 بازدید | 33 پست

سلام من پسرم 39 روزشه اما هنوز به اندازه کافی شیر ندارم که سیرش کنه یعنی فقط یکی دو وعده شیر منو میخوره بقیه رو شیر خشک میخوره. دوست ندارم شیرخشکی بشه دوستان خیلی راه حل گفتن و من انجام دادم ولی بازم شیرم زیاد نشد. موندم چیکار کنم کسی هست راهنماییم کنه؟از اطرافیانم به جز شوهرم خیلی متلک میشنوم و همین ناراحتم میکنه

عزیزم قطره شیر افزا استفاده کردی؟خیلی خوبه. من تو شیر دهیم آجیل و جیگر گوسفندم میخوردم خیلی شیرم زیاد میشد شما هم امتحان کن

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همینکه شیرخشک میدی بچت سیره خوشحال باش بچه خواهر من شیرخشک نمیخوره شیر مادرشم کمه مثل بچهآفریقایی های سو تغذیه ای شده از گشنگی . خوشحال باش میخوره و حساسیت به پروتین گاوی نداره

همینکه شیرخشک میدی بچت سیره خوشحال باش بچه خواهر من شیرخشک نمیخوره شیر مادرشم کمه مثل بچهآفریقایی ها ...

شیرخشکو خوب میخوره ولی خب دوشت دارم شیر خودمو بخوره

عزیزم یک کاری میگم حتما انجام بده خیلی خیلی تاثیر داره من وقتی پسرم به دنیا اومدخیلی کم شیرداشتم برای همین مادرم برام رازیانه ازعطاری خریدآسیاب کردبعدهرروزناشتا ۳تاخرماروتوی پودررازیانه میغلتوندم ومیخوردم اینقدرشیرم زیادشده بودکه لباسام خیس خیس میشد جوری بودکه پسرم وقتی شیرمیخوردمیپریدتوگلوش یعنی درروز۴بارلباسموعوض میکردم ازخودم چندشم میشد اینقدرشیری میشدم امتحان کن خیلی جواب میده

بچه محل امام رضام😎.....تیکر تولدمه😍😍
عزیزم یک کاری میگم حتما انجام بده خیلی خیلی تاثیر داره من وقتی پسرم به دنیا اومدخیلی کم شیرداشتم برا ...

اگه تأثیر داشته باشه که خیلی خوبه من حاضرم هر دقیقه لباسامو عوض کنم ولی بچم شیر خودمو بخوره

اگه تأثیر داشته باشه که خیلی خوبه من حاضرم هر دقیقه لباسامو عوض کنم ولی بچم شیر خودمو بخوره

امتحان کن مطمئن باش دعام میکنی جدی میگم امشب یافردابخر دوسه روزبخوربعدتاثیرشومیبینی بعدازیک هفته کامل دیگه خیلی شیرت زیادمیشه

بچه محل امام رضام😎.....تیکر تولدمه😍😍
امتحان کن مطمئن باش دعام میکنی جدی میگم امشب یافردابخر دوسه روزبخوربعدتاثیرشومیبینی بعدازیک هفته کام ...

مرسی عزیزم اگه با این کار شیرم زیاد شه بچم دیگه شیرخشک نخوره شب و روز دعات میکنم

با شیردوش برقی شیرمو بدوشم تأثیر داره؟

بیشتر مک زدن بچه موثره ...شیردوشیدن شیر رو زیاد میکنه به این علت که تا سینه تخلیه نشه شیر ترشح‌نمیشه بچه شما میخوره دیگه دوشیدن نمیخاد که

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز