2777
2789

تو تاپیکام هست اما اشتباهی تایپ شده نوشتم دختر خاله ب جای دختر عمه... اون دایی بزرگ هم پدر منه...

خلاصه بگم ک دختر عمم ی خواستگار خوب داره و ک دیگه ب آخرش رسیده و قراره برن محضر پیدا کنن و قبل محرم عقد کنن... بعد یکدفعه داداشش هیچ بهانه دیگه ای پیدا نکرده این تهمت رو ب خواهرش زده ک آره این پسره محل کارش نزدیک خونه ما هست لابد دوست بودن باهم،و فعلا نباید عقد کنن و چرت و پرت های دیگه... 

دیشب اینارو دختر عمم با گریه برام تعریف کرد ک داره ابرو ریزی میکنه، منم امروز زنگ زدم بابام ک میشه دایی بزرگترش و بعنوان بزرگتر رفتن پیشش وحرف زدن. گفتم حرفای پسر عممو  ک داره بازی درمیاره و میخواد خراب کنه و تهمت الکی زده...بابام هم زنگ زده عمم ک اگر پسرت بخواد خراب کنه ایندفعه با من طرفه و چیز خورده ک داره این اداهارو در میاره الکی...

حالا کسی نمیدونه ک من گفتم و دارن دنبال میگردن ک کی بوده خبر داده،دختر عمم اما میدونه من گفتم و بهش گفتم طبیعی رفتار کن منم ب رو خودم نمیارم،انشاءالله خیره

نمیدونم زیادی همه دخالت میکنن

دایی الان دیگه دخالت نمیکنه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.