2777
2789
عنوان

پررویی

260 بازدید | 19 پست

کاش دیگران تو زندگی آدم دخالت نمیکردن...حتی نظرم نمیدادن...من حتی بعد ی ماهم ب حرفاشون فک کنم اعصابم خورد میشه.کاش همه بچسبن به زندگی خودشون.مگ نظر خواسم ک نظر میدی!!!من هر کار دلم خواس میکنم ب شما چه...

راه کار دارین برای افزایش بی خیالی و خونسردی؟چجوری باید جواب فضولا رو داد آخه؟

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر حرفی زدن بگو به ماتحت خروس همسایه شبنم اینا :/

😂😂😂😂😂

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

خیلی مودبانه و محترمانه

اگر چیزی باعث ناراحتی تون میشه رو

بیان کنید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
فقط لبخند بزن بگو شما درست میگی..

منم همینکارو میکنم ولی پرروتر میشن...واقعا چرا انقد مردم بدن...چیکار زندگی بقیه داری آخه!!!

جوابشو میدم

الان باز یادم انداختی عوضیا رو

اه..اصلا حالا که اینجوری شد چشم اینا رو من درمیارم از حسودی بترکن صبر کن

😣😣

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔