2777
2789
عنوان

رنگ ابرو خز شده دیگه علامت سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 37 پست
نه روشن که اصلا در حدی که یکم سیاهیش زیادش گرفته بشه الان کامل پرکلاغیه ابروهام موهام قهوه ای تیره

یبار امتحان کن رنگ قهوه ای طبیعی بذار 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
ب هیکل من نه شلوار بگ میاد نه ازینا ک جدیدا مد شده جذب بیشتر میومد..اینقد دری وری گفتن راجب شلوار جذ ...

دقیقا جین اسکینی سورمه ای برای من عالی بود 

اینقدر گفتم بعصی وقتا نیپوشم خجالت میکشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب هیکل من نه شلوار بگ میاد نه ازینا ک جدیدا مد شده جذب بیشتر میومد..اینقد دری وری گفتن راجب شلوار جذ ...

کسایی که یه کم پاهای توپُر دارن اسکینی خیلی جذابشون میکنه، حالا اونایی که از این حرفا میزنن استایلشون رو ببینی از داغونی گریه ات میگیره، اکثر جوونا رو نگاه کنی لباساشون تو تنشون گریه میکنه فقط یه سری ضایع پسندن که هر چی مد میشه میخرن 

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
لطفا اگه بلدین منم بگین سوال منم هست چه مقدار باید اکسیدان بریزم چه مقدار رنگ؟؟؟ یعنی رنگ باید بیشتر ...

دو نخود رنگ ابرو یکم اکسیدان قاطی کن یه مایع نه شل نه سفت بدست بیاد بزن رو ابروهات پنج دقیقه بمونی کافیه نوشته رو جعبه رنگ ابرو چون ابرو نازکه سریع رنگ میگیره بالای ابروهات هم کرم بزن چرب بشه یوقت رنگ رو پوستت نگیره..رنگ مو هم نذار چون باعث ریزش ابرو میشه 

دو نخود رنگ ابرو یکم اکسیدان قاطی کن یه مایع نه شل نه سفت بدست بیاد بزن رو ابروهات پنج دقیقه بمونی ک ...

خیلی ممنون لطفا بهم میگی اکسیدان دقیق چقدر بزنم اونم اندازه رنگ ابرو دو نخود بزنم یا سه نخود یا بیشتر؟؟؟ میشه اینجوری بگی متوجه بشم خواهر 

بعد اگه یه وقت پوست دستم یا صورتم رنگ گرفت باچی پاک کنم کامل رنگ سریع از رو پوستم پاک بشه ؟؟؟

تو چه ظرفی بریزم؟؟؟ اخه من ریختم تو ظرف پلاستیکی رنگش قرمز شد نمیدونم چرا دیگه منم ریختم دور فکر کردم تاریخش گذشته

شما نه رقیب مایی نه دشمن مایی نه مال این حرفایی😅😎

خیلی ممنون لطفا بهم میگی اکسیدان دقیق چقدر بزنم اونم اندازه رنگ ابرو دو نخود بزنم یا سه نخود یا بیشت ...

مثال دارم میگم اگه دو قاشق چایخوری رنگ ابرو می‌ریزی چهار قاشق چایخوری اکسیدان بریز من تو کاسه یکبار مصرف می‌ریختم..ی مسواک کهنه هم همیشه داشته باش واس رنگ ابرو حالا رنگ هم گرفت زیاد مشکلی نیست بری حمام بشوری میره 

مثال دارم میگم اگه دو قاشق چایخوری رنگ ابرو می‌ریزی چهار قاشق چایخوری اکسیدان بریز من تو کاسه یکبار ...

دستت درد نکنه عزیزم خداخیرت بده خواهرجان ممنونم ازت گلم      

من تاج ابرومم یکم خالی شده چی بزنم زود دربیاد اگه اینم میدونی بهم بگو ؟؟؟

الهی هرچی از خدا میخوای خدا بهت بده تنت سالم و سلامت باشه 

شما نه رقیب مایی نه دشمن مایی نه مال این حرفایی😅😎

دستت درد نکنه عزیزم خداخیرت بده خواهرجان ممنونم ازت گلم من تاج ابرومم یکم خالی شده چی بزنم زود ...

قربونت اینو نمیدونم والا شنیدم روغن کرچک ولی تابحال استفاده نکردم میترسم بدتر بشه عطاری بری شاید راهنماییت کنن