2777
2789
عنوان

شوهر هفت خط یا ساده

592 بازدید | 16 پست

سلام به همگی 

من احساس میکنم شوهرم هفت خط ،با همکار مجردش در ارتباط یعنی احساس میکنم رابطشون از یه رابطه معمولی بیشتر ولی متاسفانه هیچ مدرکی نیست که من ثابت کنم 

چون شوهرم خیلی آدم زرنگ حواس جمعی 

ولی جدیدا تو واتساپ میاد جواب منو نمی‌ده و آنلاین میشه 

ولی تو برخورد یه طوری رفتار می‌کنه که انگار با این دختر در ارتباط نیست مثلا امروز می‌گفت از خانوم فلانی هم خبر ندارم نمیدونم ازدواج کرد نکرد 

بهش یه پیام بدم ببینم چیکار می‌کنه 

من فک میکنم هر روز باهاش در ارتباط چون این چند روز تعطیلیه میخواد شرایط فراهم کنه که این چند روز ارتباط کم بیش باهاش داشته باشه 

بنظرتون الکی حساسم یا چیزی نیست 

من شوهر ساده دوست ندارم ولی هفت خط هم نه 

مثلا ۴ خط دوست دارم😂😂🤣

یه چی بین این دوتا

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا باید نگران ازدواج اون فرد باشه

با همدیگه ارتباط ساده رو دارن 

گهگداری ولی من احساس میکنم رابطشون از رابطه ساده فراتر 

ولی شوهرم جلو من فیلم بازی می‌کنه ،اخه قبلا شماره دختر و داشتم زمان آنلاین واتساپشون خیلی بهم نزدیک بود ولی میومد خونه شوهرم اینطوری نبود 

من شماره شو پاک کردم چون عصبی میشدم 

امتحانش کن با پیج فیک

تو واتساپ 

در ارتباط 

بعد شوهرم هول نیست که هر کسی پیام بده ازش خوشش بیاد بره سمتش 

مگه اینکه از اون دختر خوشش بیاد و علاقه مند بشه 

قربونت میگی شوهرم هول نیست؟اونوقت ارتباط ساده رو میشه معنی کنی همه چیز از ارتباط ساده شروع میشه چراباید جرعت کنه پیش تو بگه ببینم فلانی چکار کرد ازدواج کرد چرا همون موقع نچلوندیش

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

قربونت میگی شوهرم هول نیست؟اونوقت ارتباط ساده رو میشه معنی کنی همه چیز از ارتباط ساده شروع میشه چراب ...

چون اگه مردی بخواد کاری کنه انجام میده ،ولی اگه من حساسیت نشون بدم انجام میده ولی بهم نمیگه